.

Поставка Gadpiparty Метални Подаръци, Аксесоари за Торта, Аксесоари Притежателя на Тава за Торта 3 Нива на Форма за Торта от смола Занаяти Собствените си Ръце, Изработва?

Поставка Gadpiparty Метални Подаръци, Аксесоари за Торта, Аксесоари Притежателя на Тава за Торта 3 Нива на Форма за Торта от

BGN 7.46

Сума
Налично за поръчка

? Качествен материал : обков за подложки за торта е изработена от сплав с, здрав, множество, я не е лесно да се деформира, което осигурява дълготрайна употреба ? Широко приложение : можете да използвате тези подложки за торта, за да направя поставка за кифли себе си, няма нужда от други инструменти; Добра украса за сватби, партита, абитуриентски церемония, семейни събирания, коледно парти, можете да го използвате за инсталиране на нива поставка за торта в зависимост от вашите нужди, блясък за декорация на празнична маса.Прост дизайн и изящна изработка изработката, удобни за подмяна на счупени поставка за торта. ?ОБКОВ за диференцирани тава : Обков за подложки за торта направена от материал от с сплав с добра обработка, който има добра устойчивост на корозия, здрав и издръжлив, да не се развали, не е деформиран и няма ръжда, можете да ги използвате в продължение на дълго време.Лесен монтаж и употреба. ? Комплект за полагане на слоя за тортата : Обков за подложки за торта може да се използва в различни случаи, като например рожден ден, сватби и годишнини.Изработена от сплав с поставка за тортата много е трайна и практична, е предназначена за дълъг период на използване. ? ПРОФИЛИ поставка за торта : Начин на монтаж и експлоатация на тази поставка за торта е прост и лесен, което ще ви спести време.Описаниеустановочные продукти за торта, обков, заливка за торта, 3 нива, формата на калъпи, форми за извършване на работи от смола, украса за сервиране кексчета със собствените си ръце Особености-Материал : Цинк сплав-Размер : 31,00 X4,50 X1,50 смупаковка, в това число 1 х комплект от аксесоари за торта.

Декларирани характеристики