.

BESTonZON 60 бр., Тава за домашни Чаши, Ядки, Чинии, Кухненски Стоманена См Чиния, богат на функции Подправка За Суши, Декоративни Плодове, Калъпи, Соеви Чаши, аксесоари За ?

BESTonZON 60 бр., Тава за домашни Чаши, Ядки, Чинии, Кухненски Стоманена См Чиния, богат на функции Подправка За Суши, Декоративни

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

ЯПОНСКИ СОУСНИЦЫ - съд за подправки Нашата соусница е изработена от висококачествена керамика, устойчива на износване, не са податливи на корозия Нашата купа от неръждаема стомана Е идеален за демонстрации на масата за вечеря, в килера или на бюфет.Красив и прост, осигурете Му Популярност.Подходящи за дома, хотел, ресторант, мисок за подправки-Материал неръждаема стомана, устойчиви на петна, надраскване, му е лесно состарить, за по-дълга употреба.МЕТАЛНА КУПА - компактен размер, много лесно и удобно за почистване. тези ястия ще ви уникален вкус по време на хранене.КУПАТА ЗА МАКАНИЯ СОС - Широк спектър на приложение, могат да се използват като чинии за подправки, плодове чинии, чинии за сушени плодове.КУПА ЗА СОЕВ СОС - Изящни и прости цветове, изпълнена литературен стил.Може да служи за украса на масата за хранене.ЯПОНСКИ СОУСНИЦЫ - съд за подправки Нашата соусница е изработена от висококачествена керамика, устойчива на износване, не са податливи на корозия .Нашата купа от неръждаема стомана Е идеален за демонстрации на масата за вечеря, в килера или на бюфет.Красив и прост, осигурете Му Популярност.Подходящи за дома, хотел, ресторант, мисок за подправки-Материал неръждаема стомана, устойчиви на петна, надраскване, му е лесно состарить, за по-дълга употреба.МЕТАЛНА КУПА - компактен размер, много лесно и удобно за почистване. тези ястия ще ви уникален вкус по време на хранене.КУПАТА ЗА МАКАНИЯ СОС - Широк спектър на приложение, могат да се използват като чинии за подправки, плодове чинии, чинии за сушени плодове.КУПА ЗА СОЕВ СОС - Изящни и прости цветове, изпълнена литературен стил.Може да служи за украса на масата за хранене.Комплектът включва 60 х соусниц Характеристики -Соусница е безопасно за деца и семейства при използване у дома, в училище, на пикник и пътуване в Съдове от неръждаема стомана. -Компактен размер, прибори за соев сос е много лесно и удобно за почистване. -Материал : метална сервировочная купа от неръждаема стомана - Цвят : Сребърен чинии-чинии -Изработено от добро и практично материал, удобни за използване. малко ястие за плодове за рожден ден, сватба, тържество или парти. -Подходящ за масло, захар, оцет, почти всички видове подправки, плодове, ядки и бонбони, много универсални мисок за приготвяне на храна. -Набор от мисок за потапяне е изработен от професионални неръждаема стомана.

Декларирани характеристики