.

EBL 8-Слотное зарядно устройство за AA AAA Зарядно устройство за NiMH NiCd акумулаторни Батерии с функция за разреждане, в LCD екрана, удобен вход и USB Type-C.

EBL 8-Слотное зарядно устройство за AA AAA Зарядно устройство за NiMH NiCd акумулаторни Батерии с функция за разреждане,

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

- Независим слот за бързо зареждане : интелигентно зарядно устройство EBL charger ФГ-809 може да се зарежда или разрежда 1/2/3 /7/8 Ni MH Ni Cd AA акумулаторни батерии AAA свободно, по-голямата мощност до 1000 ma ви позволява да зареждате батерията по-бързо, спестявайки вашето време. -Усъвършенствана функция за освобождаване от отговорност : Това зарядно устройство тип аа разработени с функция за освобождаване от отговорност натискане на бутона, устраняющей ефект на паметта акумулаторна батерия за увеличаване на продължителността на живота и подобряване на производителността батерии тип аа ааа. - Ясен LCD дисплей : голям и ясен LCD екран в зарядното устройство ще покаже мощност на батерията по време на зареждане или разреждане.Ще ви бъде по-лесно да се следи за състоянието на батерията с помощта на LCD дисплея. - Удобен дизайн за въвеждане на : входове type-C и Micro USB дават ви два варианта за захранване на зарядно устройство, което е по-удобен за ежедневна употреба. - Сигурност : Благодарение на усовершенствованному управление MCU и функции -∆V, множествена защита, като защита от прегряване и претоварване на виновните, защита от късо съединение, откриване на неперезаряжаемой и дефектни батерии, функцията за множествена защита за осигуряване на по-безопасно зареждане. - Независим слот за бързо зареждане : интелигентно зарядно устройство EBL charger ФГ-809 може да се зарежда или разрежда 1/2/3 ./7/8 Ni MH Ni Cd AA акумулаторни батерии AAA свободно, по-голямата мощност до 1000 ma ви позволява да зареждате батерията по-бързо, спестявайки вашето време. -Усъвършенствана функция за освобождаване от отговорност : Това зарядно устройство тип аа разработени с функция за освобождаване от отговорност натискане на бутона, устраняющей ефект на паметта акумулаторна батерия за увеличаване на продължителността на живота и подобряване на производителността батерии тип аа ааа. - Ясен LCD дисплей : голям и ясен LCD екран в зарядното устройство ще покаже мощност на батерията по време на зареждане или разреждане.Ще ви бъде по-лесно да се следи за състоянието на батерията с помощта на LCD дисплея. - Удобен дизайн за въвеждане на : входове type-C и Micro USB дават ви два варианта за захранване на зарядно устройство, което е по-удобен за ежедневна употреба. - Сигурност : Благодарение на усовершенствованному управление MCU и функции -∆V, множествена защита, като защита от прегряване и претоварване на виновните, защита от късо съединение, откриване на неперезаряжаемой и дефектни батерии, функцията за множествена защита за осигуряване на по-безопасно зареждане.

Декларирани характеристики