.

Инструмент за Топене на Восък в пещ за восък, Yoption Нагревател за кола маска от Розово Дърво с Комплект Лъжички за Топене на Восъчни Пръчици, Мъниста Инструмент За То?

Инструмент за Топене на Восък в пещ за восък, Yoption Нагревател за кола маска от Розово Дърво с Комплект Лъжички за Топене

BGN 1.67

Сума
Налично за поръчка

ВИСОКО КАЧЕСТВО : Поставка за топене на восъчните печати са изработени от дърво и метал, а лъжица за топене на восък - от неръждаема стоманаРАЗМЕРИ : Размер пещ : 7,8 * 3,8 см /3,07 "* 1,49" (Д * В) Размер на свещите : 3.59", Размер лъжици : Размер лъжици : 11,7 * 2,8 см / 4,6 "* 1,1". НАЧИН НА ИЗПОЛЗВАНЕ : 1. Зажгите свещ и се покрива с електрическа възглавничка и лъжица. Сложете по лъжица малко сургучной печат, и лъжица поставите директно във фурната за стопяване на восък. Излива разтопен восък върху повърхността/продукт, готов за запечатыванию.Удобен и лесен за употреба.ЛЕСНО се ПРОИЗВЕЖДА сургучные ПЕЧАТ : Удобно да се направи повече сургучных печати, и вие може да освободи ръцете си, за да готвя това, което ви е необходимо за печат.Пакетът включва : 1x Топло за восъчни печати; 1x Лъжица от неръждаема стомана; 2x Бяла свещ.Това е много устойчив на расплавлению восъчни пръчки, на восъчните топки или други предмети.Набор от инструменти за пещи за топене на восъчните печати Yoption Характеристика : -За топене на топки за восъчни печати или пръчици за сургуча -Удобно да се направи повече за восъчни печати -Освободи ръцете си, за да се готви това, което ви трябва за печат Спецификация : Материал : Дървена и метална печка + лъжица от неръждаема стомана Размер пещ : 7,8 * 3,8 см / 3,07 "* 1,49" (D * H) Размер на свещите : 3.5 см /1,49" * 1,49" * 0,59" Размер лъжици : 11,7 * 2,8 см / 4,6" * 1,1" Лекота на употреба : Стъпка 1. Зажгите свещ и се покрива с електрическа възглавничка и лъжица. Сложете по лъжица 2-4 мъниста за сургучной печат. Загрейте една лъжица свещ, за да се стопи червен восък. Излива разтопен восък върху повърхността/продукт, готов за запечатыванию. Поставете печат на разтопен восък и отлепете печата, след като восъкът е напълно изстинал, в противен случай восък може да се придържаме към печатному печата.Съвети : 1) Топки сургуча : за един удар използвайте 2 или 3 восъчни мъниста (25 мм) 2) Пръчки сургуча : Нарежете восъчни пръчки на малки парчета, за да е по-бързо расплавились.Почиства лесно : просто загрейте шарена смесица, за да се стопи на остатъците от восък, и просто избършете лъжица хартия или салфетка.МОЛЯ, БЪДЕТЕ ВНИМАТЕЛНИ С ТОПЛИНА!Приятелско Напомняне : 1. Трябва да поставите бяла свещ в средата на топене пещ, когато я използвате. Моля, бъдете внимателни с висока температура!ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ : този продукт не е играчка, пазете го далеч от ДЕЦА!.

Декларирани характеристики