.

Зарядно устройство за електрически скутер 29,4 На 1,5 А. Зарядно устройство gotrax.Подходящ за gotrax GKS.GKS Lumios.GKS Pro.GKS Plus.Подвижен хром.spx Mini.Малко зверче.Светкавица.Нова.Край.

Зарядно устройство за електрически скутер 29,4 На 1,5 А. Зарядно устройство gotrax.Подходящ за gotrax GKS.GKS Lumios.GKS

BGN 40.50

Сума
Налично за поръчка

1 Спецификация : Зарядно устройство 29,4 В 1. Порт за зареждане DC5. Подходящ за батерията 25,2 В. Не може да се използва от батерии 36 В или по-високо напрежение.Сценарий за използване : GOTRAX GKS. ДИСПЛЕЙ : показва състоянието на зареждане с помощта на двоен led дисплей.Червен индикатор означава да зареждаме.Зеленият индикатор означава, че заредена / изключен.Качество : При добра производство от материали, дълъг живот. Малки размери, лесни за носене.Лесен за употреба. След продажбата : качеството е гарантирано.Ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас.Ние ще ви предоставим услуга за връщане и размяна. Зарядно устройство за електрически скутер 29,4 На 1,5 А. Порт за зарядно устройство DC5. Подходящ за gotrax GKS.

Декларирани характеристики