.

1,5-инчов Квадратен Перфоратор Занаятите Lever Punch Ръчно изработени Хартиен Перфоратор за Производство на Карти за Scrapbooking, изработване на картички със собствените си ?

1,5-инчов Квадратен Перфоратор Занаятите Lever Punch Ръчно изработени Хартиен Перфоратор за Производство на Карти за Scrapbooking,

BGN 7.34

Сума
Налично за поръчка

1、 Отлична основа за използване в албуми за албуми, картички, бижута и всякакви хартиени поделкахИдеален за създаване на детски занаяти собствените си ръце, подарък опаковки, пликове за фестивални картички, етикети в паметта, поздравителни картички, подаръци бирок, страници за албуми, поздравителни картички за рожден ден, коледни картички и още много други.Лесно заключва автоматично, когато не се използва, намаляване на количеството заемано пространство.Уникален и нов дизайн прави перфоратор по-красив, материал, изработен от сплав с ZBS +, моля, да не се допуска попадане на тези продукти за деца 0-3 години от съображения за сигурност. 3、 Размер удар е 1.Има една малка грешка при измерване на различни видове цветя. пружинящий лост улеснява използването на удар на занаятите circle, лесно се извлича под формата на картонена кутия, всеки път леко се чупи, за да се последователно различен дизайн. пружинен лост улеснява използването на удар на занаятите circle, лесно се извлича под формата на кръг от картонена кутия, всеки път леко се чупи, за да се последователно различен дизайн. 4、 идеален за обикновена хартия, пяна EVA, фолио, крафтовой на хартия, най-вече дебелина по-малко от 2 мм. моля, използвайте 70 г-320 г замятой хартия.Ако вашата хартията е прекалено тънка, моля, използвайте 2-3 layers.do не използвайте самозалепваща хартия, за да пуансон не застревал, използвайте 70-230 г замятой хартия.Ако вашата хартията е прекалено тънка, моля, използвайте 2-3 layers.do не използвайте самозалепваща хартия, за да пуансон не остана. 5、 Клиенти са най-важни за нас,Ако имате някакви проблеми, можете да се свържете с нас по електронната поща, ние предлагаме професионално обслужване на клиентите.Ние ще възстановим 100% от парите или ще повторно за всеки получен от вас дефект!. 1、 Отлична основа за използване в албуми за албуми, картички, бижута и всякакви хартиени поделках.Идеален за създаване на детски занаяти собствените си ръце, подарък опаковки, пликове за фестивални картички, етикети в паметта, поздравителни картички, подаръци бирок, страници за албуми, поздравителни картички за рожден ден, коледни картички и още много други.Лесно заключва автоматично, когато не се използва, намаляване на количеството заемано пространство.Уникален и нов дизайн прави перфоратор по-красив, материал, изработен от сплав с ZBS +, моля, да не се допуска попадане на тези продукти за деца 0-3 години от съображения за сигурност. 3、 Размер удар е 1.Има една малка грешка при измерване на различни видове цветя. пружинящий лост улеснява използването на удар на занаятите circle, лесно се извлича под формата на картонена кутия, всеки път леко се чупи, за да се последователно различен дизайн. пружинен лост улеснява използването на удар на занаятите circle, лесно се извлича под формата на кръг от картонена кутия, всеки път леко се чупи, за да се последователно различен дизайн.

Декларирани характеристики