.

Окачени заключване MroMax с 3-значными Комбинации, Сигурен Шифровальный заключване Mini От С сплав, Сбрасываемый Брава, Зелени замъци (1 опаковка)

Окачени заключване MroMax с 3-значными Комбинации, Сигурен Шифровальный заключване Mini От С сплав, Сбрасываемый Брава, Зелени

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

【Размери】 50 x 35 мм /2 х 1,4 инча (В x Ш) 【Здрава конструкция】 Здрава конструкция от с сплав, защита от ръжда, защита от атмосферни въздействия, компактен дизайн, го правят идеална набор от замъци.Мини куфар за багаж, с възможност за нулиране на кодов на замъка, окачени заключване за сигурност.Задайте своя собствена комбинация от удобство. 【С възможност за нулиране на паролата】 Мини-куфар за багаж, с възможност за нулиране на кодов на замъка, окачени заключване за сигурност.Задайте своя собствена комбинация от удобство. 【Лесна употреба】 Стаи, лесно се чете, се управляват, се определят и се изхвърлят в личния си код.Комбинацията от лесно разбираеми, ясно се вижда, материал е здрав, издръжлив и без ключ. 【Многократно използване на】 браво на Тези, предназначени за вътрешна и външна употреба, са идеални за повечето леки задачи, като например фитнес зала, спорт, училище или служебни малки шкафчета, куфари, портфейли, чанти за компютри, раници, багажная помещение, шкаф, инструменти, кутии за мебели, малки шкафове и т. 【размери】 50 x 35 мм /2 х 1,4 инча (В x Ш). 【Здрава конструкция】 Здрава конструкция от с сплав, защита от ръжда, защита от атмосферни въздействия, компактен дизайн, го правят идеална набор от замъци.Мини куфар за багаж, с възможност за нулиране на кодов на замъка, окачени заключване за сигурност.Задайте своя собствена комбинация от удобство. 【С възможност за нулиране на паролата】 Мини-куфар за багаж, с възможност за нулиране на кодов на замъка, окачени заключване за сигурност.Задайте своя собствена комбинация от удобство. 【Лесна употреба】 Стаи, лесно се чете, се управляват, се определят и се изхвърлят в личния си код.Комбинацията от лесно разбираеми, ясно се вижда, материал е здрав, издръжлив и без ключ. 【Многократно използване на】 браво на Тези, предназначени за вътрешна и външна употреба, са идеални за повечето леки задачи, като например фитнес зала, спорт, училище или служебни малки шкафчета, куфари, портфейли, чанти за компютри, раници, багажная помещение, шкаф, инструменти, кутии за мебели, малки шкафове и т. размери : 50 x 35 мм/2 х 1,4 инча (В *Ш) Инструкция за експлоатация : Заключване предварително настроен в завода на откриването в 0-0-0, можете да го запази като своя собствена комбинация, или инсталиране на нова, като изпълните следните стъпки.

Декларирани характеристики