.

Cabilock 3 бр. кутии Тип бельо Завязки, Предлагащи Мрежести Чорапогащи, Сгъваеми Клетки, Разделители за Сутиен, Пластмаса За съхранение на Страхливци Xxcm, долни Гащи с ня?

Cabilock 3 бр. кутии Тип бельо Завязки, Предлагащи Мрежести Чорапогащи, Сгъваеми Клетки, Разделители за Сутиен, Пластмаса

BGN 49.35

Сума
Налично за поръчка

НайлонКалъф за съхранение в выдвижном кутия : штабелируемый дизайн, удобен за съхранение, спестяващ място, много удобен за използване у дома.Пластмасова кутия за бельо : е изработена от материал, безопасен и устойчив за продължителна употреба.Кутия-органайзер за гардероб : ще е хубаво да се види, че всичко е толкова подредено и лесно за намиране.Държач за сутиен в выдвижном кутия : помага лесно да намерите бельо или други малки аксесоари и поддържа реда в дома жилищен пространство.Калъф за съхранение на практиката : С множество офиси и чекмедже за класификация и подреждане на вашите вещи.Осъществяване списък 3 x кутия за съхранение Характеристики - кажете сбогом на хаоса, да се съхранява внимателно, запишете чорапи или бельо, които няма къде да се сложи. - Калъф за съхранение ще се подреди бельото си и ще се превърне в приятно украшение на вашия дом. - Произведен от материал, безопасен и устойчив за продължителна употреба. - Размер : 32x12x12 см. / 12,58 X4,72 X4,72 инча - С умелото използване на отделения за съхранение в тези калъфи могат да се съхраняват гащи и бельо. - Материал : найлон - добре да се види, че всичко е толкова подредено и лесно за намиране. - Цвят : Различни цветове Описание на продукта Кутия-органайзер за гардероб е Идеално за съхранение на бельо.Кутия за съхранение в стаята на Тези кутии за съхранение на леки и лесно да се движат.Калъф за съхранение на страхливци Той ефективно помага за организиране на малки обекти, има многосеточный дизайн, може да сортира и съхранява всички видове плитки дрехи, като бельо.

Декларирани характеристики