.

DXOBAY Голяма Изолирано бутилка за вода с соломинкой 50 грама за спорт, фитнес и пътуване, Голяма бутилка за вода от неръждаема Стомана за мъже с дръжка, Скъпа проста Мо?

DXOBAY Голяма Изолирано бутилка за вода с соломинкой 50 грама за спорт, фитнес и пътуване, Голяма бутилка за вода от неръждаема

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Според действителните данни от изпитването, температурата достига до 154,4 ° F 12 часа и 123,8 ° F за 24 часа с 212 ° F (температура на околната среда : 68 ° F)Това се основава на реалните резултати от тестване.Намаляване на температурата може да бъде по-ясно, когато температурата на околната среда за тестване намалява. Храни от неръждаема стомана са 18-8 "Premium Technology" с вакуум запечаткой и двустенни гарантира тази бутилка за вода от неръждаема стомана за дълъг живот. "Най-доброто задържане на топлината, отколкото обикновено", Според актуалните данни на изпитването, температурата достига до 154,4 ° F 12 часа и 123,8 ° F за 24 часа от 212 ° F (температура на околната среда : 68 ° F).Това се основава на реалните резултати от тестване.Намаляване на температурата може да бъде по-ясно, когато температурата на околната среда за тестване намалява. "По-голям капацитет", с капацитет 50 и 64 грама по избор.Тази голяма запечатани бутилка за вода - идеалният избор за практикуване на тези спортове, като баскетбол, тренировки във фитнеса, пътуване, къмпинг и т. Благодарение на избор от няколко цвята и си скъпи, просто съвременния дизайн, той също може да стане много добър подарък за жени и мъже. "Свалящ соломинка и писалка," шише за вода включва сламка и химикалка, които са подвижни и я правят по-удобни за употреба или задържане. "Използвайте по-добре със стоманени чаши Dxobay" Нашите штабелируемые чаша от неръждаема стомана кожен калъф ще стане с елегантна декорация и практичен аксесоар за бутилка. Храни от неръждаема стомана са 18-8 "Premium Technology" с вакуум запечаткой и двустенни гарантира тази бутилка за вода от неръждаема стомана за дълъг живот. "Най-доброто задържане на топлината, отколкото обикновено", Според актуалните данни на изпитването, температурата достига до 154,4 ° F 12 часа и 123,8 ° F за 24 часа от 212 ° F (температура на околната среда : 68 ° F).Това се основава на реалните резултати от тестване.Намаляване на температурата може да бъде по-ясно, когато температурата на околната среда за тестване намалява. "По-голям капацитет", с капацитет 50 и 64 грама по избор.Тази голяма запечатани бутилка за вода - идеалният избор за практикуване на тези спортове, като баскетбол, тренировки във фитнеса, пътуване, къмпинг и т. Благодарение на избор от няколко цвята и си скъпи, просто съвременния дизайн, той също може да стане много добър подарък за жени и мъже.

Декларирани характеристики