.

YOSAWA 50шт 2,2 Пластмасов Жени за Памперси с Пластмасова Глава, Тъканни Игли за Памперси с Безопасни закопчалки (лилаво)

YOSAWA 50шт 2,2 Пластмасов Жени за Памперси с Пластмасова Глава, Тъканни Игли за Памперси с Безопасни закопчалки (лилаво)

BGN 2.59

Сума
Налично за поръчка

Висококачествени игли за памперси с пластмасова глава, които определят Тъканни игли със скоба-държачМатериал : пластмаса, метал. Размер : Дължина от около 54 мм /2,2 инча.Тези игли за памперси, използвани за определяне на diy от памперси, покани за детски душ и игри, декорации, игли за дрехи и т. Висококачествени игли за памперси с пластмасова глава, които определят Тъканни игли със скоба-държач.Материал : пластмаса, метал. Размер : Дължина от около 54 мм /2,2 инча.Тези игли за памперси, използвани за определяне на diy от памперси, покани за детски душ и игри, декорации, игли за дрехи и т. са Абсолютно нови игли за памперси с пластмасова глава, които определят тъканни игли, скоба-държач Технически характеристики : Материали : пластмаса, метал Размер : Дължина от около 54 мм/2,2 инча Цвят : лилав Дизайн на задната канали го прави удобен и безопасен за употреба за бебета и деца.Тези игли за памперси са идеални за фиксиране на пелена или дреха.Тях също можете да използвате за занаяти собствените си ръце, заколок за дрехи, бижута или други цели, в зависимост от вашите нужди.

Декларирани характеристики