.

FAVOMOTO Стягане на Разпределителните Кутия Поставка за краката Яхта 5шт Rv Слънчевата Система Abs Пластмаса Притежателя на Слънчеви Панели Abs Пластмаса Притежателя Пан?

FAVOMOTO Стягане на Разпределителните Кутия Поставка за краката Яхта 5шт Rv Слънчевата Система Abs Пластмаса Притежателя

BGN 16.32

Сума
Налично за поръчка

КЛЕММНАЯ СКОРОСТНА СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА RV - Ние сме проектирали и направихте с оглед на времето на използванеПритежателят на СЛЪНЧЕВИ ПАНЕЛИ - Лесен за инсталиране, без много разходи за обучение.РАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИТЕ КУТИЯ - бихте могли да я използвате в джипове и яхти за инсталиране на слънчеви панели.ПОСТАВКА за КРАКА - Ние сме разработили и направихте с оглед на времето на използване.ЯХТА - Благодарение на изключителната си сила, тя може да ви служи дълги години.Осъществяване Списък 5 бр. Държач за слънчеви панели от ABS-пластмаса Особености -лесно се инсталира и без особени разходи за проучване на притежателя на панел от ABS пластмаса. -Цвят : Черен Пристанище соларен панел. -Бихте могли да го използвате на проходимост и яхта за инсталиране на слънчеви панели на яхта. -Този държач за слънчеви панели, изработени от висококачествена ABS-пластмаса. -Ние сме проектирали и го направихте като се има предвид времето за използване на разпределителната кутия. -Благодарение на изключителната си издръжливост този продукт може ще ви дълги години в разпределителната кутия за слънчеви панели на яхта. -Материал : Пластмаса Клеммная скоростна слънчевата система на АВТОБУСА. -Размер : 15x9x6 виж / 5.36 инча на Притежателя на слънчеви панели.Информация за стоки, Държач за слънчеви панели Лесно се инсталира и без особени разходи за обучение.Соларен панел за яхта, Ние сме проектирали и я направихте с краен срок на използване. разпределителните скоростна Тази соларен панел hodler изработени от висококачествена ABS.Клеммная кутия за слънчевата система RV Благодарение на изключителната си издръжливост този продукт може ще ви дълги години.Притежателят на слънчеви панели от ABS-пластмаса, Можете да го използвате на проходимост и яхти за инсталиране на слънчеви панели.

Декларирани характеристики