.

Swpeet 6 бр. Комплект абразивни телени четки от найлон за зъби и чаша с опашка 1/4 инча, определени мрежести сверлильных четки 6 размери Е идеален за премахване на ръждяс?

Swpeet 6 бр. Комплект абразивни телени четки от найлон за зъби и чаша с опашка 1/4 инча, определени мрежести сверлильных

BGN 12.08

Сума
Налично за поръчка

❤ 1, което получавате - Набор от абразивни телени четки с найлонов конец 6шт за премахване на ръжда, корозия и боя На опашка 1/4 инча подходящ за всички тренировки.Закалена стоманена тел за намаляване на скъсан проводник и дълъг експлоатационен срок. ❤2, по-БЕЗОПАСНО, отколкото телена ЧЕТКА - по-Безопасни за използване от телени четки, синтетични и химически устойчиви найлонови четината са изключително безопасни и не ще да искра, разяжда, ръжда, избледняват, пробива кожата, за разлика от по-абразивни метални или стоманени четки. Най-мека, но здрава в производството на косъм с превъзходно възстановяване на огъване след продължителна употреба. ❤ 3, високо качество - Swpeet предлага проектиране, за подготовка на повърхността на груба четка, премахване на тежки разтвор, полиране и почистване, тази найлонова четка внимателно се отнася до всички материали и е направена от найлон по-високо качество за максимална сигурност на потребителя, бережной почистване и продължителна употреба на четка за зъби. ❤4, ШИРОКО приложение - Набор от найлонови четки - това е универсално, сигурно и лесно средство за премахване на ръжда и боя във всички влажни или сухи помещения, като метал, стомана, неръждаема стомана, дърво, алуминий, пластмаса, PVC, теракот, камъни и др, запазване целостта на косъм след дълга употреба. ❤ 5, ДИЗАЙН РАЗУМЕН - Предназначени за лесен достъп в тесни дупки и ограничени зони.Велпапе вид за приложение при леки и средни условия, премахва ръжда, окалину и боя на труднодостъпни места.Абразивни четки с найлонови чашки и колела, монтирани на шестоъгълни хвостовиках диаметър 1/4 инча, подходящи за всякакъв дрелей или шок устройства. ❤ 1, което получавате - Набор от абразивни телени четки с найлонов конец 6шт за премахване на ръжда, корозия и боя. На опашка 1/4 инча подходящ за всички тренировки.Закалена стоманена тел за намаляване на скъсан проводник и дълъг експлоатационен срок. ❤2, по-БЕЗОПАСНО, отколкото телена ЧЕТКА - по-Безопасни за използване от телени четки, синтетични и химически устойчиви найлонови четината са изключително безопасни и не ще да искра, разяжда, ръжда, избледняват, пробива кожата, за разлика от по-абразивни метални или стоманени четки. Най-мека, но здрава в производството на косъм с превъзходно възстановяване на огъване след продължителна употреба. ❤ 3, високо качество - Swpeet предлага проектиране, за подготовка на повърхността на груба четка, премахване на тежки разтвор, полиране и почистване, тази найлонова четка внимателно се отнася до всички материали и е направена от найлон по-високо качество за максимална сигурност на потребителя, бережной почистване и продължителна употреба на четка за зъби. ❤4, ШИРОКО приложение - Набор от найлонови четки - това е универсално, сигурно и лесно средство за премахване на ръжда и боя във всички влажни или сухи помещения, като метал, стомана, неръждаема стомана, дърво, алуминий, пластмаса, PVC, теракот, камъни и др, запазване целостта на косъм след дълга употреба.

Декларирани характеристики