.

Стенни Закачалка за Кърпи с 5 Куки от ултра силна алуминиева Сплав, Черни Куки за дрехи, Закачалка за Венци, аксесоари за Врати Закачалка, Държач за Ключове, Съхранен

Стенни Закачалка за Кърпи с 5 Куки от ултра силна алуминиева Сплав, Черни Куки за дрехи, Закачалка за Венци,

BGN 0.67

Сума
Налично за поръчка

⭐【Широко се използва】 В него могат удобно да се съхраняват предмети, които трябва да носите със себе си, преди да излезете на улицата всеки ден, като раници, чанти-незабавни посланици, дамски чанти, ключовете за колата, чадъри, шапки, шалове и т, е удобно да проверявате преди излизане, за да не забравите да вземете със себе си е важно нещо. ⭐【Лесна инсталация】Закачалка може да се инсталира без пробиване на дупки в стената или вратата, като се избягва увреждане на стените и мебелите.Практически инструменти за съхранение, прости за използване и безгрижен, че да опрости процеса на съхранение. ⭐【Висококачествени материали】 Здрав и стабилен, могат да издържат на големи натоварвания.Антикорозионна функция поддържа повърхността му е гладка за дълго време.Рамката на една кука за дрехи е с гладка повърхност, прост дизайн и красив външен вид. ⭐【Стъпки на инсталиране на]】1. Залепете поддържаща стикер 2. Равномерно лепило в съответствие с вертикална ивица 3. Залепете го на стената и сжимайте в продължение на 30 секунди 4. Изчакайте 72 часа, преди да използвате. ⭐【Задоволителен услуги】 Ние се ангажираме да ви предоставим висококачествени и удобни услуги.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.Параметри : Име на продукт : закачалка за кърпи Материал : алуминий Цвят : черен Тегло : 0.5 кг Размер : 3,2 см. * 35,3 см * 4,3 см / 1,25 инча * 13,89 инча * 1,69 инча Характеристики : Антикоррозийный и антикоррозийный Начин на инсталация : без пробиване / пробиване с двойно предназначение съдържание на Пакета : Закачалка за кърпи * 1 Вид съвети : Ръчно измерване, са възможни някои грешки, ако имате други въпроси, можете да се свържете с мен по всяко време, аз съм много се радвам да ви Приятно пазаруване! ! !.

Декларирани характеристики

Product name:
towel rack
Material:
Aluminum
Colour:
Black
Weight:
0.5kg
Size:
3.2cm*35.3cm*4.3cm/1.25inch*13.89inch*1.69inch
Features:
Anti-corrosion and anti-rust
Installation method:
no punching / punching dual-use
packing list:
Towel rack*1:
Kind tips:
Manual measurement, there may be some errors, if you have other questions, you can contact me at any time, I am very happy to serve you:
Happy shopping! ! ! :