.

Купа за измиване на ориз YARNOW Купа за ориз от неръждаема стомана с капак, Чиния с вакуумна изолация с капак, Двупластова Купа с капак, за Ориз, Супа, Спагети, зърнени х?

Купа за измиване на ориз YARNOW Купа за ориз от неръждаема стомана с капак, Чиния с вакуумна изолация с капак, Двупластова

BGN 6.82

Сума
Налично за поръчка

- Традиционната купа за ориз с капак, изработени от неръждаема стомана, трайна и сигурна в употреба в продължение на дълго време - Гладка повърхност на купата за ориз от неръждаема стомана. - Супа от супник с двойни стени се различава фина обработка, добра консистенция, малки детайли и красив и елегантен външен вид. - Двупластова купа с капак за ориз, салата, плодове, супа и т. - Купа за супа от неръждаема стомана с капак, подходящ за дома, ресторанта и на някои други места.Описание - Двупластова купа с капак за ориз, салата, плодове, супа и т. - Гладка повърхност на купата за ориз от неръждаема стомана.- Купа за супа от неръждаема стомана с капак, подходящ за дома, ресторанта и на някои други места.- Супа от супник с двойни стени се различава фина обработка, добра консистенция, малки детайли и красив и елегантен външен вид.- Традиционната купа за ориз с капак, изработени от неръждаема стомана, трайна и сигурна в употреба в продължение на дълго време.Характеристики - Цвят : златист.- Материал : Неръждаема стомана.- Размер : около 11.Пратката включва 1 Купа за ориз от неръждаема стомана с капак.

Декларирани характеристики