.

Компрессионный наколенник Scuddles - най-Добрият наколенник при скъсване на менискуса, артрит, бързо възстановяване и т.н. – Поддръжка на коляното за джогинг, кроссфит?

Компрессионный наколенник Scuddles - най-Добрият наколенник при скъсване на менискуса, артрит, бързо възстановяване и т.н.

BGN 4.74

Сума
Налично за поръчка

✅ Най-високата ЗАЩИТА : Наколенници Scuddles помагат за облекчаване на напрежението в коленете, като стабилно налягане на коленни стави, което осигурява надеждна защита на коленете по време на тренировки или обичайните ежедневни дейностис наколенниками scuddles ще могат да вземат на всяка задача или дейност, които ще се срещнат по пътя си, и в същото време да е на 1 крачка напред, когато става въпрос за превенция на нараняванията!ВИНАГИ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ На ПОДРОБНА ТАБЛИЦА на РАЗМЕРИТЕ, РАЗПОЛОЖЕН В РАЗДЕЛ СНИМКИ. ? Най-високо КАЧЕСТВО : Нашите наколенник е разработен от водещи специалисти по коленопреклонению в Америка, за да се гарантира подходяща подкрепа на коляното, която ще ви помогне да живеете с по-малко болка.Компрессионный еластична превръзка е изработена от дебела и еластична дишаща материя, която ще запази своята устойчивост в ставите, независимо от това, каква дейност се занимавате. Имайте в предвид, че предотвратяването на сърбеж е от ключово значение за използването на наколенника.За разлика от много от нашите конкуренти, които се продават на ниска степен неопренови опорна точка, които могат да причинят сърбеж. ? Имат противоплъзгаща СИСТЕМА : ЗА разлика от други марки, ние сме добавили две ленти силиконов гел на върха на всеки наколенника, че ще се избегне изплъзването наколенника в бъдеще, като се гарантира, че вашият ръкав винаги ще остане на едно място, каквото и да правите!ние също имаме уникален патентован дизайн на нашите наколенников, който ще ви даде много модерен външен вид на всяко място, ако по някаква причина сте недоволни от своите наколенниками, ние се гордеем с най-доброто обслужване на клиенти, професионален екип за обслужване на клиенти scuddles ще направи всичко възможно, за да се гарантира вашето удовлетворение е доживотна гаранция, така че винаги можете да се върнете и да получите пълно възстановяване на парите си, без никакви въпроси!. ✅ Най-високата ЗАЩИТА : Наколенници Scuddles помагат за облекчаване на напрежението в коленете, като стабилно налягане на коленни стави, което осигурява надеждна защита на коленете по време на тренировки или обичайните ежедневни дейности.с наколенниками scuddles ще могат да вземат на всяка задача или дейност, които ще се срещнат по пътя си, и в същото време да е на 1 крачка напред, когато става въпрос за превенция на нараняванията!ВИНАГИ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ На ПОДРОБНА ТАБЛИЦА на РАЗМЕРИТЕ, РАЗПОЛОЖЕН В РАЗДЕЛ СНИМКИ.

Декларирани характеристики