.

Топлоизолация за коленете Дебели Коленете Унисекс Тъкани Коленете Поддържат Кашмир Коленете Трикотажни Сгъстено Коленете Минерални ръкави за коленете на Гъвкав?

Топлоизолация за коленете Дебели Коленете Унисекс Тъкани Коленете Поддържат Кашмир Коленете Трикотажни Сгъстено Коленете

BGN 6.46

Сума
Налично за поръчка

> Дебели коленете knee brackets изработени от мек и утолщенного кашмир, който притежава тематика, термичностью, приятен за кожата, подходящ и эластичен, запазва коленете ви топли в студено време и осигурява подкрепа на ставите, докато тренирате > Размер (плосък) : Дължина M 13,8 инча, средната ширина 5,5 инча широчина от ляво на 3.1 инча, ширина дясно 3.3 инча; Дължина L 16,5 инча, средната ширина 6,3 инча, широчина от ляво на 3,9 инча, ширина на правото 4.Ластични изолирана ръкави до коляното са подходящи за повечето момичета, момчета, мъже и жени. > Лесен за използване.Гамаши класически прост дизайн е удобно да се облича и да стреля, а ръкав за крака, тесни двата края, не се плъзгат и да остане на място. > Мек и топъл дизайн.Разтеглив, коленете не ще окаже силен натиск, но е подкрепа по време на тренировка, което ще подобри кръвообращението и предпазва коляното от студено време. > Подходящ за зимни дейности на открито, на закрито, като футболни мачове, баскетболни мачове, каране на ски, сноуборд, шейна, къмпинг, туризъм, скално катерене, лов, бягане и т., Отлични зимни подаръци, коледни подаръци, подаръци за деня на благодарността, подаръци за рожден ден. > Дебели коленете knee brackets изработени от мек и утолщенного кашмир, който притежава тематика, термичностью, приятен за кожата, подходящ и эластичен, запазва коленете ви топли в студено време и осигурява подкрепа на ставите, докато тренирате. > Размер (плосък) : Дължина M 13,8 инча, средната ширина 5,5 инча широчина от ляво на 3.1 инча, ширина дясно 3.3 инча; Дължина L 16,5 инча, средната ширина 6,3 инча, широчина от ляво на 3,9 инча, ширина на правото 4.Ластични изолирана ръкави до коляното са подходящи за повечето момичета, момчета, мъже и жени. > Лесен за използване.Гамаши класически прост дизайн е удобно да се облича и да стреля, а ръкав за крака, тесни двата края, не се плъзгат и да остане на място. > Мек и топъл дизайн.Разтеглив, коленете не ще окаже силен натиск, но е подкрепа по време на тренировка, което ще подобри кръвообращението и предпазва коляното от студено време. > Подходящ за зимни дейности на открито, на закрито, като футболни мачове, баскетболни мачове, каране на ски, сноуборд, шейна, къмпинг, туризъм, скално катерене, лов, бягане и т., Отлични зимни подаръци, коледни подаръци, подаръци за деня на благодарността, подаръци за рожден ден.

Декларирани характеристики