.

TFIIEXFL Мини Дървена Ръчно Музикална Ковчег Метална Ретро Механично Моделиране Занаяти Подарък За Рожден Ден Украси За Дома

TFIIEXFL Мини Дървена Ръчно Музикална Ковчег Метална Ретро Механично Моделиране Занаяти Подарък За Рожден Ден

BGN 186.97

Сума
Налично за поръчка

1 Изработен от дърво и метал, е проектиран в детайли. Малък размер позволява лесно да го държите в ръцете си и може да се превърне в приятно украса на вашата стая. Това е механична музикална ковчег, за хранене, която не се нуждае от батерия. Завъртете дръжката и ще можете да се насладите на прекрасна музика. Перфектно качество на изработка с отлично качество, това би бил чудесен подарък за рождения ден и Коледа. Изработен от дърво и метал, е проектиран в детайли. Малък размер позволява лесно да го държите в ръцете си и може да се превърне в приятно украса на вашата стая. Това е механична музикална ковчег, за хранене, която не се нуждае от батерия. Завъртете дръжката и ще можете да се насладите на прекрасна музика. Перфектно качество на изработка с отлично качество, това би бил чудесен подарък за рождения ден и Коледа.Характеристики : 1. Изработен от дърво и метал, е проектиран в детайли. Малък размер позволява лесно да го държите в ръцете си и може да се превърне в приятно украса на вашата стая. Това е механична музикална ковчег, за хранене, която не се нуждае от батерия. Завъртете дръжката и ще можете да се насладите на прекрасна музика. Перфектно качество на изработка с отлично качество, това би бил чудесен подарък за рождения ден.Параметри : Материал : дърво, МеталЛцвет : както е показано на снимките Категория : Музикални шкатулкаразмер : прибл. 8,5 * 5,5 * 4 см / 3. 90 г Осъществяване Списък : 1 * Музикална ковчег Забележка : Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани характеристики

Material:
Wood, Metal
Color:
As Pictures Show
Category:
Music Box
Size:
Approx. 8.5 * 5.5 * 4cm / 3.4 * 2.2 * 1.6
Weight:
Approx. 90g
Package List:
1 * Music Box:
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real as standard. :