.

Хубава калъфка в стил бохо - Тканая Декоративна възглавница в стил бохо с ресни и хохолками | Стилен интериор в стил фермерска къща в стил бохо Кафяв и кремав цветов?

Хубава калъфка в стил бохо - Тканая Декоративна възглавница в стил бохо с ресни и хохолками | Стилен интериор в стил фермерска

BGN 12.00

Сума
Налично за поръчка

85% вълна /12% Памук /3% Полиестер ⭐ДОБАВЕТЕ СТИЛ и ИНТЕРЕС КЪМ СТАЯТА СИ - ще ви хареса като тази артистична възглавница преобразява вашето пространство!. ⭐ВЪЗГЛАВНИЦА в стил БОХО - хвърли - без усилие, добавете малко ежедневна бохо-шик във вашия хол, спалня, кухня, разтегателен, диван, пейка, офис или столове.Вашата тъмно сиво възглавница ще е много хубаво изглежда страхотно във всяка стая. ⭐ДИЗАЙНЕРСКИ ВЪНШЕН ВИД - Модерен шевронные на зигзаг и модел с хохолками добре се съчетават с всички съвременни стилове в домашен интериор - подходящи за бохемски, марокански, селски, скандинавския или ферма декор. ⭐РЪЧНА работа + опазване на околната среда - вашата възглавница с ресни с любов сшита опитни майстори.Сшито от естествена вълна и памук неутрален крем и кафяви цветове. сшито от плътна тъкан на премиум-клас, здрави шевове и дълготрайни цип, остава удобен и уютен.Създаване на вечния стая декор, а също и комфорт в пространството в продължение на много години. ⭐ ТРАЙНИ + издръжлив - това декоративни калъф за възглавници с естествена текстура, която се е изработен от плътна тъкан на премиум-клас, здрави шевове и дълготрайни мълния, като същевременно е удобен и уютен.Създаване на вечния стая декор, а също и комфорт в пространството в продължение на много години. ⭐ПОДАРЪК в стил БОХО за ДОМА – идеален подарък за вашия любим човек, заботящегося за дизайн, който той ще бъде обожавам!Идва в премията пакет от памук, които са ръчно изработени. ⭐ САМО на една калъфка за възглавница-В комплекта е включена само една калъфка за възглавница!Той НЕ идва с вмъкнат.Размер на своята практика е 18x18 сантиметра, за да можете да вмъкнете пълнене на възглавници по ваш избор.Само химическо чистене. ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ Felicity Weave - Хол за ръчна работа Включва : 1x квадратна калъфка за възглавница, само на премията пакет ръчна изработка - Поставяне в комплекта не са включени Размери : 18x18 инча (45x45 см) - подходящ за възглавници с размер 18x18 или 20x20 плат Тип : 85% вълна, 12% памук, 3% полиестер, Указания за пране : Само химическо чистене Нашите дизайнерски възглавници с благоприятни за околната среда интериор и са изработени ръчно с използването на естествени вълнени и памучни материали.С любов, създадени от умели майстори, тези зашеметяващи изделия без особени усилия да придадат шик стил бохо всяка стая на вашия дом.

Декларирани характеристики