.

Умно стол TFJS Автоматично Масажен стол с 12 Техники за масаж, Безобидно за кожа Изкуствена кожа 4D Интелигентен Гъвкав Актьор Горещ Масаж Малошумное Масажния стол за ?

Умно стол TFJS Автоматично Масажен стол с 12 Техники за масаж, Безобидно за кожа Изкуствена кожа 4D Интелигентен

BGN 22.87

Сума
Налично за поръчка

Качествено стол ще донесе удоволствие на тялото и ума виОБХВАТ МАСАЖ ГОЛЯМ И ТОЧЕН - вибрации при разминании и почука синхронизирани, както и релси long layout SL притежава голяма дълбочина и дължина на релсите е различна от почти всички релси, представени на пазара.Обхват на масаж не само повече, но и може да бъде точно размят и спокойна!.ОТПУСНЕТЕ се И СОГРЕЙТЕСЬ - насладете се на стимулация на врата, раменете и гърба, а също и роликовым масаж шиацу!Вибриращ масаж в областта на прасците подпомага движението на кръвта, горещо обгаряне затопля цялото тяло, облекчава симптомите на стрес - истинско забавление по време на студения сезон!.Удобен И издръжлив-стол приятно на допир, меки и удобни. приятна за кожата, изкуствена кожа, изчистен дизайн линии, трайно и лесно моющееся разгънатата възглавница за безопасност за цялото тяло, завъртане контур въздушни възглавници, ритъм сжимающего масаж!.ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ ВЪЗРАСТНИ - мъже, жени, възрастни хора и хора с дълъг работен ден. хора с недостатъчна съня могат да се лекуват.Масажни двигатели може да се регулира, за да ви помогне да се отпуснете, а също и за подобряване на кръвообращението.Качествено стол ще донесе удоволствие на тялото и ума ви.ОБХВАТ МАСАЖ ГОЛЯМ И ТОЧЕН - вибрации при разминании и почука синхронизирани, както и релси long layout SL притежава голяма дълбочина и дължина на релсите е различна от почти всички релси, представени на пазара.Обхват на масаж не само повече, но и може да бъде точно размят и спокойна!.ОТПУСНЕТЕ се И СОГРЕЙТЕСЬ - насладете се на стимулация на врата, раменете и гърба, а също и роликовым масаж шиацу!Вибриращ масаж в областта на прасците подпомага движението на кръвта, горещо обгаряне затопля цялото тяло, облекчава симптомите на стрес - истинско забавление по време на студения сезон!.Удобен И издръжлив-стол приятно на допир, меки и удобни. приятна за кожата, изкуствена кожа, изчистен дизайн линии, трайно и лесно моющееся разгънатата възглавница за безопасност за цялото тяло, завъртане контур въздушни възглавници, ритъм сжимающего масаж!.ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ ВЪЗРАСТНИ - мъже, жени, възрастни хора и хора с дълъг работен ден. хора с недостатъчна съня могат да се лекуват.Масажни двигатели може да се регулира, за да ви помогне да се отпуснете, а също и за подобряване на кръвообращението.

Декларирани характеристики

Weight:
85KG
Power:
AC220V~50HZ
Control method:
LCD remote control
Power:
120W
Packing size:
48.03 x 28.7 x 38.1inches
Product size:
58.2 x 28.7 x 37.7 inches
Packing list:
Massage chair x1:
Manual x1:
Power cord x1:
Purchase Notes:
1. Due to different measurement methods there may be an error of 0.3-0.7 inches. Please refer to the actual product.:
2. Please take measurements before purchase to prevent the wrong size from being purchased and affect your normal use.:
If you are satisfied with our products and services please praise and support us. thank you very much. Choose anywhere anytime - perfect bedroom living room gym office. Father's Day Mother's Day Christmas gifts are the ideal gift for mom and dad. :