.

Rzmmotor Алуминиево Автомобилно Колело, Въздушна Пылезащитная на Кутията, Завинчивающиеся Шапки, хромирани пръти Клапани, за Мотоциклет, Автомобил с ЦПУ (опаковка от 4)

Rzmmotor Алуминиево Автомобилно Колело, Въздушна Пылезащитная на Кутията, Завинчивающиеся Шапки, хромирани пръти Клапани,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Висококачествени материали, висококачествен и лекИзработен е от алуминий T6061-T6 с помощта на CNC.Височина : 14 мм, диаметър : 7 mm. са Подходящи за повечето модифицирани мотоциклети, ATV, улични велосипеди, автомобили, камиони, джипове.Отлична форма и удобство, покриване на vavel се инсталира лесно и лесно се отстранява при проверка на налягането на въздуха.Прахоустойчив и водоустойчив.НЕ е лесно пада, противоизносный. гаранция 1 година на всички въпроси на качеството в рамките на 1 година може да бъде решен по подходящ начин.Висококачествени материали, висококачествен и лек.Изработен е от алуминий T6061-T6 с помощта на CNC.Височина : 14 мм, диаметър : 7 mm. са Подходящи за повечето модифицирани мотоциклети, ATV, улични велосипеди, автомобили, камиони, джипове.Отлична форма и удобство, покриване на vavel се инсталира лесно и лесно се отстранява при проверка на налягането на въздуха.Прахоустойчив и водоустойчив.НЕ е лесно пада, противоизносный. гаранция 1 година на всички въпроси на качеството в рамките на 1 година може да бъде решен по подходящ начин.

Декларирани характеристики