.

Аксесоар за джойстик wendeekun Gamepad Swap, Метален Преносим Аксесоар за джойстик контролер за Xbox One Elite Series 2.((Златен))

Аксесоар за джойстик wendeekun Gamepad Swap, Метален Преносим Аксесоар за джойстик контролер за Xbox One Elite Series

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Повърхността на бутона гладка и лесна за използване, което ви осигурява най-добрия опит игриАксесоари са проектирани в съответствие с геймпадом, която е по-съвместима, подходящ за Xbox One Elite Series 2. Изработен от висококачествен метал и силикон, здрави и издръжливи, с по-дълъг срок на служба.Можете да изберете различни бутони в съответствие с тяхната различна височина, по-индивидуални и персонални.Използването на прецизен технология, клавишите не е толкова лесно отваливаются, че осигурява удобно използване. Повърхността на бутона гладка и лесна за използване, което ви осигурява най-добрия опит игри. Аксесоари са проектирани в съответствие с геймпадом, която е по-съвместима, подходящ за Xbox One серия Elite 2. Изработен от висококачествен метал и силикон, здрав и издръжлив, по-дълъг живот. Можете да избирате различни бутони в съответствие с тяхната различна височина, по-индивидуални и персонални. Използването на прецизен технология, клавишите лесно отваливаются, осигуряват комфортно използване.Параметри : Тип на продукта : Комплект аксесоари за геймпада Материал : Метал + силикон Тегло : прибл. 120 гр/4,2 унции съдържание на Пакета : контролера на Xbox One Elite Series 2 Инструкция : Този продукт е част от игровия контролер, лесно се инсталира, може да бъде оригинален и да се замени с нов.Списък на пакетите : 6 x Пуговица7 x Метална пуговица1 x Чанта за съхранение.

Декларирани характеристики

Item Type:
Gamepad Paddle Accessory Set
Material:
Metal+ Silicone
Weight:
Approx. 120g/ 4.2oz
Fitment:
for Xbox One Elite Series 2 Controller
Instruction:
 This product is part of the game controller, easy to install, disassemble the original and replace with a new one can be used.
Package List:
6 x Button7 x Metal Button:
1 x Storage Bag: