.

LUOIUI 2 Опаковки Силикон Титуляр за Моливи Силиконови Чаши за Писалки Креативен Дизайн на Геометрични Титуляр за Моливи Притежателя на Четка за Грим за Училище Офис ?

LUOIUI 2 Опаковки Силикон Титуляр за Моливи Силиконови Чаши за Писалки Креативен Дизайн на Геометрични Титуляр за Моливи Притежателя

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Премиум качество】 : Материал-висококачествен силикон, който е много мек, има характеристиките на водоустойчивост, трещиностойкости, нескользкости и не се чупи и не се износват лесноРазмер - височина 3.7 инча, ширина 2,64 инча; той е лек и малък по размер, но леко се разтяга, за да побере голям брой писалки, и добре се държи на масата. 【Прост геометричен дизайн】 : силиконови държачи за моливи стилни и практични, се различават класически однотонным цвят и минималистичен дизайн, разполагат с нежен външен вид и по-голяма капацитет, геометрични и вертикална фигура с шкурка эстетичен и привлича вниманието. 【Чудесен подарък Chioce】 : Този геометричен държач за химикалки ще се превърне в най-добрия подарък за вашите деца, като колеги, приятели, учители или служители в офиса.Перфектния подарък-органайзер за канцеларски материали на рождени дни, училищен сезон, абитуриентски сезон, Коледа. 【Настолен органайзер】 : Креативен и ясно геометричен държач за химикалки помага да поддържа реда в работния плот, което го прави много по-кратка.Подходяща за офис, училище, кабинет, тоалетна масичка. 【Широк спектър от приложения】 : можете лесно да съхранявате своите писалки и управници, и в същото време това е повече, отколкото просто държач за химикалки.В него също така можете да съхранявате вашите инструменти за diy и четки за грим. 2 опаковки Титуляр за моливи силикон държач за четки за грим Геометрична чаша за писалки през Цялата контейнер за писалки Държач за химикалки Училище стационарен органайзер за училището офис Аксесоари за дома масата Характеристики : ★ Този геометричен държач за химикалки много подходящ за съхранение на десктоп офис консумативи, като химикалки, моливи, маркери, управници, гумички за триене, кламери, ножици, отварачки за писма и много други игри на малките детайли.Той също така е подходящ за съхранение на кисточек за грим, лак за нокти, червило и други дребни лични вещи. ★ Той може да съдържа вашата маса, багажник, или тоалетка в ред дома си или в офиса.Този силиконов държач за химикалки много подходящ за съхранение на моливи, химикалки, маркери, ножици, кисточек за грим и други настолни канцеларски материали ★ Тези държачи за химикалки в мека черупка изглеждат страхотно в обичайната среда на работния плот, и цветовете са успокояващи.Заоблени ръбове защитават вашето дете от надраскване с остри ръбове Параметри : Материал : силикон Размер : около 3,7 х 2,7 инча/9,5 х 6.

Декларирани характеристики