.

Cabilock 30 бр. Водоустойчив Прозрачен Гащеризон Xcm За Пътуване, Прозрачни Пластмасови Палто/за Еднократна употреба Непромокаеми Костюми За Улиците, Домашен Окачен Шка?

Cabilock 30 бр. Водоустойчив Прозрачен Гащеризон Xcm За Пътуване, Прозрачни Пластмасови Палто/за Еднократна употреба Непромокаеми

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

ПластмасатаЧанта-калъф за костюм : чанти за химическо чистене е Подходящ за рокли, костюми, палта, ризи, поли, саката, панталоните, униформи и т., Чанта-калъф : за защита и съхранение на дрехи в дрешника. чанта за съхранение на дрехи в килера.Калъф за дрехи : Прозрачни торби за дрехи, направени от хубава пластмаса, полезни и удобни.Съхранение на дрехи : Отгоре има подходящ отвор, през който лесно преминава кука за дрехи, закачалки.Пластмасова чанта за дрехи : Подходящ за рокли, костюми, палта, ризи, поли, саката, панталоните, униформи и т., Чанта-калъф за костюм.Съдържание на пакета 30 х калъфи за дрехи Характеристики -за защита и съхранение на дрехи в дрешника. - Цвят : прозрачен. - Материал : пластмаса. - Размер : 110x60x0,1 виж - Подходящ е за рокли, костюми, палта, ризи, поли, саката, панталоните, униформи и т., - Прозрачен дизайн позволява лесно да се определи, какви дрехи търсите. - Изработен е от добро пластмаса, полезен и удобен. - На куката за дрехи, закачалки има подходящо дупка, която лесно минава.Описание на продукта Съхранение на дрехи за домашна употреба или за пътуване.чанта-калъф за костюм Просто носете и пазете дрехите си по тези специално разработени седалка за дрехи.калъф за дрехи помага за почистване на дрехи с , ,депа и осигурява чистота и стройност на дрехи. чанта-калъф Този предмет добре е изработен от пластмаса и практични.

Декларирани характеристики