.

Пластмасова поставка за стрели Jebmeray, Поставка за стрели за стрелба с Лък, Самозалепващи Пластмасова Поставка за Стрели, Аксесоар за Насочване при Лов, за дясна или ?

Пластмасова поставка за стрели Jebmeray, Поставка за стрели за стрелба с Лък, Самозалепващи Пластмасова Поставка за Стрели,

BGN 57.00

Сума
Налично за поръчка

Високо качество : Рама лък е изработен от черна пластмаса с висока якост, здрава, устойчива на използване, осигурява дълготрайна употреба, отличен аксесоар за лов, 6 брОтлична функционалност : Черна пластмасова поставка за стрели лек, подходящ за използване на дясната или на лявата ръка, за стрелба от изогнутого лук, осигурява точност на стрелба с лък.Залепваща облегалка : Поставка за стрели за стрелба с лък е высокопрочную самоклеящуюся субстрат, който е лесен за инсталиране.Просто махнете лентата, след това я залепете към носовому перваза, и може да се използва, тя е лесна за използване.Силна поддръжка : Може да осигури специална подкрепа за писалки лук, тази поставка за ръчно стрелките осигурява по-гъвкаво отваряне и затваряне на стрели, когато най-малко предубедени, така че лука не може да бъде повреден и ще ви помогне да стреля по-точно, ефективно и удобно.Приложение : Стойка за стрелба с лък са универсални, подходящи както за начинаещи, така и за опитни стрелци, ще ви помогнат по-добре да стреля.Характеристики : - Поставка за стрели за стрелба с лък, изработен от качествена пластмаса, здрава, устойчива на използване, осигурява дълготрайна употреба. - Предназначена за начинаещи ловци, използвани в изогнутом лука. - Тежкотоварни самозалепваща се основа, лесен за инсталиране, лесен за използване. - Да се съхранява на стрелката се отваря и затварящ по-гъвкаво, с минимален наклон. - Ефективна защита при стрелба с лък и осигуряване на точността на стрелба с лък., чудесен аксесоар за лов.

Декларирани характеристики