.

4 Бр., Слайсер за торта Направи си сам, Помощно средство за Пакета, Нарязване на Филийки, Филийки Хляб, 5 Слоя, Разравнивающий Слайсер, Регулируемо, Инструменти за Ряз?

4 Бр., Слайсер за торта Направи си сам, Помощно средство за Пакета, Нарязване на Филийки, Филийки Хляб, 5 Слоя, Разравнивающий

BGN 17.33

Сума
Налично за поръчка

[ЕФЕКТИВНА НАРЯЗВАНЕ] Този разравниватель за торти, подходящи за слоеных торти и може да се използва и за хоризонтално рязане на торти с помощта на нож за торти, за да се създаде една идеална слоевеПодходящ размера на тортата зависи от дължината на ножа. [ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА] Слайсер стиснете хляб нож в същия слой, движете острието е хоризонтално, след това ще можете да получите красива, хомогенна торта или парче хляб.Този разравниватель за торта с 5 слоя, които могат да се регулират в зависимост от вашите нужди и лесен за използване. [ШИРОКОТО ПРИЛАГАНЕ на] Този разравниватель за торта - незаменим инструмент в кухнята.В една опаковка 4 броя, можете да ги споделите с приятели.Този режещ инструмент за съхранение на торти - идеалният подарък за любителите на сладкиши. [Висококачествени материали] Този нож за торта е изработена от хранително-пластмаса, който може директно да се докоснат до тортата, сигурно и е трайна и може да се използва повторно.Филийки хляб с размери 2,0x1,9 инча се получават малки и здрави, което ги прави лесни за поддържане и повторно използване. [Добро следпродажбено обслужване] Моля, обърнете внимание, за да се провери, отговарят ли на техническите характеристики на продукта на вашите нужди, преди пускането на поръчката.Ние се стремим да предоставим на клиентите си приятно пазаруване и задоволително следпродажбено обслужване.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да ни пишете и ние ще ви дадем задоволителен отговор в рамките на 24 часа. Този нож за изравняване на тортата е подходяща за слоеных торти и може да се използва за хоризонтално нарязване на сладкиши с помощта на нож за торта за създаване на идеална слоеве.Подходящ размера на тортата зависи от дължината на ножа.Слайсер стиснете хляб нож в същия слой, преместете нож хоризонтално, след това ще можете да получите красива, хомогенна торта или парче хляб.Този разравниватель за торта с 5 слоя, които могат да се регулират в зависимост от вашите нужди и лесен за използване. Този разравниватель за торта - незаменим инструмент в кухнята.В една опаковка 4 броя, можете да ги споделите с приятели.Този режещ инструмент за съхранение на торти - идеалният подарък за любителите на сладкиши. Този нож за торта е изработена от хранително-пластмаса, който може директно да се докоснат до тортата, сигурно и е трайна и може да се използва повторно.

Декларирани характеристики

Item Type:
DIY Cake Leveler Cutter