.

Набор от тренировки, за да зенковки, Тренировки за Зенковки с шестигранным опашка 1/4 инча, Аксесоари за електрически Инструменти от пластмаса, метал, Дървообработв?

Набор от тренировки, за да зенковки, Тренировки за Зенковки с шестигранным опашка 1/4 инча, Аксесоари за електрически Инструменти

BGN 3.33

Сума
Налично за поръчка

✅【 ЗАДОВОЛЯТ всички ваши изисквания】 Набор от тренировки, за да зенковки включва 4 бр тренировки с 4 различни размери, за да задоволят всички ваши изисквания. ✅【Удобен дизайн】 Стандартен шестостенния на опашка 1/4 инча е съвместим с бърз заместител и е регламентирана дълбочина брояч ръкава с помощта на шест двустранен ключ. ✅【МНОГОФУНКЦИОНАЛНО】 тренировка с зенковкой идеален за дървени дъски, пластмаса, меки метали, древесноволокнистых плочи, ПДЧ, шперплат, алуминиеви плочи и т. ✅【Високо качество】 Зенкерное тренировка изработено от бързорежеща стомана, това зенкерное тренировка лесно за използване.Междувременно в сравнение с обичайните сверлом точността по-висока. ✅【ДОБРА РАБОТА】 Тренировка с зенковкой е самозапускающуюся точка, а дизайн с пет канали елиминира дребезжание и вибрациите осигурява плавна работа за извършване на по-чисти, точни разрези, без чеп. ✅【 ЗАДОВОЛЯТ всички ваши изисквания】 Набор от тренировки, за да зенковки включва 4 бр. тренировки с 4 различни размери, за да задоволят всички ваши изисквания. ✅【Удобен дизайн】 Стандартен шестостенния на опашка 1/4 инча е съвместим с бърз заместител и е регламентирана дълбочина брояч ръкава с помощта на шест двустранен ключ. ✅【МНОГОФУНКЦИОНАЛНО】 тренировка с зенковкой идеален за дървени дъски, пластмаса, меки метали, древесноволокнистых плочи, ПДЧ, шперплат, алуминиеви плочи и т. ✅【Високо качество】 Зенкерное тренировка изработено от бързорежеща стомана, това зенкерное тренировка лесно за използване.Междувременно в сравнение с обичайните сверлом точността по-висока. ✅【ДОБРА РАБОТА】 Тренировка с зенковкой е самозапускающуюся точка, а дизайн с пет канали елиминира дребезжание и вибрациите осигурява плавна работа за извършване на по-чисти, точни разрези, без чеп.Характеристики : ★ Зенковочные тренировки са изработени от висококачествена бързорежеща стомана 4241, black материал на корпуса тренировки с фаской е изработен от стомана № 45. ★ Регулируема дълбочина на тезгяха ръкава с помощта на шест двустранен ключ. стандартен шестостенния джолан е съвместим с бърз заместител, дължина пробиване може да се регулира за винтове с различна дължина, просто отслабване и забавяне на инсталационния винт. ★ Многофункционални и регулируеми : битове са идеални за обработка на въглеродна стомана, тънка желязна плоча, електрически печки, дъски от PVC, дървена дъска и т.

Декларирани характеристики