.

Печете ястия. Колекция от Керамични Вилици с Капаци, Плодови Десерт Вилица най-новия Дестинация За Вечерната Съдове, Торта, Мезета, Няколко Кухня, Трапезария и Бар, ?

Печете ястия. Колекция от Керамични Вилици с Капаци, Плодови Десерт Вилица най-новия Дестинация За Вечерната Съдове, Торта,

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Категория на продукта : Вилица за храненеТехнически характеристики : както е показано., плодови контакти, органайзер за печене, определени за кабинета, керамична форма за печене, държач за чинии, органайзер за печене, поставка за противней за фурна с незалепващо покритие.Съдовете за печене.Колекция от Керамични вилици с капаци, Плодови Десерт вилица най-новия дестинация за вечерната съдове, торта, мезета, няколко кухни, Органайзер за прибори за хранене и бара, прибиращи аксесоари Характеристики : както е показано на продукта Категория : Вилици за ядене, 6 броя, вилици за плодове, Цвят : черен Материал : Съдове за печене.Колекция от Керамични вилици с Капаци, Плодови десерт вилица най-новия Дестинация За вечерната съдове, торта, мезета, Няколко Кухня, трапезария и бар, Органайзер за печене, разтегателен.

Декларирани характеристики