.

BJA U-Образен цип, здрав издърпване от TPU с дълго въже, идеален за чанти-хладилник, чанти за риба, раница, багаж | артрит (Червен, 10 бр.)

BJA U-Образен цип, здрав издърпване от TPU с дълго въже, идеален за чанти-хладилник, чанти за риба, раница, багаж | артрит

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Използва се за вашите раници, улични чанти, багаж, сака, обувки и т е Лесен за използване, лесен за инсталиране и подмяна.Особено за инвалиди, страдащи от артрит, и т. Гребец цип е изработена от екологично чиста дръжки от TPU и трайни кабел, може да се прилага към по-голямата част от глави цип.Висока якост, усилие натоварване до 350 Н. Опаковка : 10 бр. Размер : обща дължина 3,94 инча.Използва се за вашите раници, улични чанти, багаж, сака, обувки и т. е Лесен за използване, лесен за инсталиране и подмяна.Особено за инвалиди, страдащи от артрит, и т. Гребец цип е изработена от екологично чиста дръжки от TPU и трайни кабел, може да се прилага към по-голямата част от глави цип.Висока якост, усилие натоварване до 350 Н. Опаковка : 10 бр. Размер : обща дължина 3,94 инча.

Декларирани характеристики