.

Кофи за боклук NUOBESTY Открит Малък Цилиндър Wheelie Тел кош За боклук на Окото кош За отпадъци Метален кош за хартиени отпадъци Консервени Кутии Окото Кръгла Кутия за от?

Кофи за боклук NUOBESTY Открит Малък Цилиндър Wheelie Тел кош За боклук на Окото кош За отпадъци Метален кош за хартиени

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

Кофа за боклук, за да спални : Изработено от висококачествен материал, противоударное и трайно за продължителна употребаДесктоп кофата за боклук : просто, но практично, чудесно за търговски или жилищни помещения.Кофата за боклук : Конструкция от дишаща мрежа предотвратява натрупването на отпадъци.Кофа за боклук, за да спални : Можете да поставите найлонова торба в кофата за боклук, за по-удобно използване.Кофа за боклук, за да спални : Приложимо за всеки офис, дом или спални. държач за съхранение.Пратката включва 1 x кошче за боклук Характеристики -Изработен от висококачествен материал, устойчив на удари и здрав за по-дълга употреба. - Материал : желязо - Можете да поставите найлонова торба в кофата за боклук, за по-удобно използване. - Цвят : черен - Прост стил, може да се комбинира с всеки стил на украса на къщата. - Приложимо за всеки офис, дом или спални. - Удебелена здрава основа и нескользящая, лесно я губят.Описание на продукта Изработена от висококачествен материал, тази метална мрежа кошче за отпадъци е здрав и практичен за употреба, отличава се с лек и компактен дизайн, много удобен за носене, което я прави по-удобно.Идеален за домакинството, офиси, хотели и още много други.

Декларирани характеристики