.

Дървена Поставка за птици, хранилки за кучета и котки с дизайн Лапи с 2 Мисками от Неръждаема Стомана |Повдигнат Купа за котки, Купа за Кучета, Повдигна маса за Хране?

Дървена Поставка за птици, хранилки за кучета и котки с дизайн Лапи с 2 Мисками от Неръждаема Стомана |Повдигнат Купа за котки,

BGN 1.33

Сума
Налично за поръчка

? Приблизителния размер на изделия - 16 X 85 X 5 инча, чашата : диаметър 6 см и дълбочина 2,7 инча. ? КАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Купа за котешки храна е изработена от неръждаема стомана 304 и дърво, без никаква боя, безвреден за котки / кучета.Дърво полира със специален зърнест и водоустойчиви покрития покритие, всяко от които е уникално. ? ЗДРАВА и КУПА от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА : А ARTISENIA за кучета и котки идва с 2 мисками от неръждаема стомана, изработени от висококачествена стомана, които не разобьются при транспортиране или падане на земята.Това означава, че ще можете да се насладите на тази купа-кормушкой за домашни любимци в продължение на много години!. ? ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР, за ВАШАТА КОТКА или МАЛКО куче : маса за Хранене ARTISENIA котка е предназначена за котки от всички размери, а също и по-малки кучета и кученца.Това означава, че вашият малък домашен любимец, ще получат удоволствието от яденето от захранващото желания размер. ? ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ : купа за домашни любимци ARTISENIA - най-добрата купа от неръждаема стомана, защото поставка за купички за котки лесни за почистване и могат да се мият в миялна машина.Ако искате да почистите повърхността на масата, просто избършете повърхността на масата за хранене. ? МОЛЯ, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ - купи подвижни, те са лесни за почистване.Дървена поставка за хранене на кучета и котки с 2 чашами от неръждаема Стомана, Повдигнати котешка купа, купа за Малки Кучета, Повдигна маса за хранене за котки и малки кученца.

Декларирани характеристики