.

Весела Издълбани Подаръци за 85-ия рожден ден на жени, Щастливи, Украса за парти на 85-тия Рожден ден, най-Добрите Подаръци на 85-годишния рожден Ден на баба, мама, Леля, ?

Весела Издълбани Подаръци за 85-ия рожден ден на жени, Щастливи, Украса за парти на 85-тия Рожден ден, най-Добрите Подаръци

BGN 21.13

Сума
Налично за поръчка

【? Най-добрите подаръци за 85-ия рожден ден за жените】Специална дама, за която се грижи, заслужава елегантен подарък, отразяващ вашата любов и искреностАко не знаете, че тя харесва, просто намерете подходящия за нея това е супер меко фланелевое одеяло.Това фланелевое одеяло е замислено като подарък за баба, майка, съпруга, приятел, и до всички, които току-що навърши 85. Празнувайте си "на 85-годишнината на" това топло и специален подарък за рождения ден на 85-годишна давност.Добри идеи за подарък на 85-годишнината от жени. 【? Уникален дизайн】 Е идеален за парти по повод 85-та годишнина.Изненадайте това внимателно подбрана декорация, селектирана подарък, и тази много специална дама непременно ще се почувства обичан и лелеемой.Също така се използва като елегантен подпори за снимане на честването на 85-та годишнина.Окачени това одеяло върху стените и вратите, ще получите блестящ фон за вашите снимки!. 【? Материал премиум-клас】 е Изработен от висококачествена полиестерна фланела, която е по-топла, по-дишащи и приятна за кожата, отколкото на обикновени одеала.Тъкани завивки притежават висока якост и отлична устойчивост на избледняване, които остават ярки и не слизат и не сменяне на перата.Внимателно проектиран подарък за нейната 85-годишнина. 【? Широко приложение】 Висококачествено фланелевое одеало, което може да ви донесе топлина и комфорт по време на сън в леглото или на дивана, гледане на телевизия или четене на дивана.Идеален за вътрешна и външна употреба, за да се осигури постоянна топлина в студено време.Освен това, одеало лесен за носене или съхранение и ще се превърне в добър спътник при пътуванията ви.Един незабравим подарък на 85 години, ще я накарат да се почувствате избалованной. 【?Размер и полезни съвети 】 Размер одеала е 50 х 60 см, то е много лесно и удобно, лесно за пренасяне и съхранение.Нашето одеяло лесно се почиства.Просто за изпиране със студена пералната машина с помощта на мек препарат (без белина).Изсушава се в перална машина при ниска температура. 【? Най-добрите подаръци за 85-ия рожден ден за жените】Специална дама, за която се грижи, заслужава елегантен подарък, отразяващ вашата любов и искреност.Ако не знаете, че тя харесва, просто намерете подходящия за нея това е супер меко фланелевое одеяло.Това фланелевое одеяло е замислено като подарък за баба, майка, съпруга, приятел, и до всички, които току-що навърши 85. Празнувайте си "на 85-годишнината на" това топло и специален подарък за рождения ден на 85-годишна давност.

Декларирани характеристики