.

Писалки за чертане KGODGL, 5 опаковки, Постоянни Маркери за рисуване Писалка за рисуване на Маслена основа, Различни Цветове, Никога Не Изчезват, Бързо да Изсъхне за ме?

Писалки за чертане KGODGL, 5 опаковки, Постоянни Маркери за рисуване Писалка за рисуване на Маслена основа, Различни Цветове,

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

?【Писалка за рисуване на ПРЕМИУМ-клас】 постоянни писалка за рисуване се характеризират с бърз высыханием, устойчивост на вода, устойчиви на избледняване, мекотата на цветовете, добрата светостойкостью и екологичниНепрозрачни мастила, които не смешаются и не испачкаются при връчване на нанасяне на припокриване.Той е специално проектиран както за деца, така и за възрастни, студенти, художници и професионални дизайнери. ?【РАБОТА на ВСЯКА ПОВЪРХНОСТ】 перманентен маркер paint pen - най-добрият избор за работа върху различни повърхности.Включително изделия от дърво, стъклени буркани, великденски пластмасови яйца, коледни топки, картички, раскрашенные камъни, брезентовую обувки, гуми, чаши, калъфи за телефони и т. ? 【 СМЕСЕН съвет, лесен за управление】връхчета за акрилни бои с върха на 2-3 мм, лесен за управление, плавно растекаются с отлично покритие.Высокопигментированные акрилни мастила са получени много непрозрачни.Подходящ за по-големи подробности, писма и ретуш. ?【ВОДОУСТОЙЧИВ】 Тези маркери за графити станат водоустойчиви, след като изсъхне.Не е нужно да се пече или запечатывать след завършване на ръчно изработени.И след като сте готови с проекта си, боята ще остане светло, както винаги.Той е подходящ както за вътрешно, така и за външна употреба. ?【ДОБРЕ встряхивайте ПРЕДИ ВСЯКА употреба】 След получаване на маркер за рисуване на маслена основа могат да рисуват само 4 стъпки (разклаща, махнете капачката, натиснете и равен).Всеки маркер е опакована в отделна целофан, за да се избегне изтичане на информация при транспортиране или съхранение.Писалка за рисуване премиум-клас Ние се попълват с всеки чувствах върха писалка по 5 мл японски мастило премиум-клас.Заключение мастило и гладък почерк с подобрен ефект гланцов завършек. Ярки, водоустойчиви, устойчиви на избледняване и бързо съхнещи мастила премиум-клас гарантират, че вашите прекрасни творения продължават по-дълго.Широко приложение на Тази дръжка за перманентната оцветяване - най-добрият избор за работа на няколко повърхности.Перфектно работи върху метал, хартия, камък, гума, керамика, дърво, плат, платно, стъкло, пластмаси и много други!Подходяща дебелина на линията Нашите акрилни маркери за рисуване идват с близкия връх, който лесно се управлява.Идеален за декоративно-приложни изкуства, занаяти собствените си ръце, албуми, албуми маркировка, карти за подаръци, списания, проектанти, книги-оцветители и още много други.

Декларирани характеристики