.

Задните Светлини KIMISS В Събирането, Напълно Led Задни Светлини В Събирането, Динамичен Указател на Завоя, Подходящ за Крайградски на микробуса Hiace 200 2005-2017 (Опушен)

Задните Светлини KIMISS В Събирането, Напълно Led Задни Светлини В Събирането, Динамичен Указател на Завоя, Подходящ за Крайградски

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

【Полезен инструмент】 Може да се използва като ръчна светлина /стоп-сигнал /заден ход / мигач, отговарящи на вашите различни нуждиНие предлагаме ясни снимки, за ваше сведение, моля, проверете размера, вида и формата, за да се уверите, че стоката е точно този, който ви е нужен. 【Висококачествени материали】 е Изработен от висококачествен материал ABS, PMMA и PC, с висока здравина, водоустойчивост IP67, дълъг експлоатационен живот.Внимателно тестван, за да се гарантира безпроблемна работа и херметически затворен, за да се предотврати навлизането на влага вътре. 【Добра производителност】 Пълен led светлина, добра . сияеща чистота, ниска консумация на енергия и спестяване на енергия, надеждни за използване.Осигуряват ви по-силна концентрирана светоотдачу в сравнение с конвенционалните задните светлини. 【ЛЕСНА инсталация】 Лесен монтаж, щепсела и да играе, без кабели или кодиране, директен заместител на пълно работно устройство на болтове. 【ПРИЛОЖИМОСТТА на】 идеален за крайградски на микробуса Hiace 200 2005-2017, това е практичен промяна аксесоар.Разработени като идеален заместител оригиналния си светильникам, те са определени така, както и на фабричните блокове. Може да се използва като ръчна светлина /стоп-сигнал /заден ход / мигач, отговарящи на вашите различни нужди. Изработен е от висококачествен материал ABS, PMMA и КОМПЮТРИ, с висока здравина, водоустойчивост IP67, дълъг експлоатационен живот. Пълен led светлина, добра . сияеща чистота, ниска консумация на енергия и спестяване на енергия, надеждни за използване. Лесно се монтира, свързва и възпроизвеждат, без кабели или кодиране, директен заместител на персонала блок на болтове. Идеален за крайградски на микробуса Hiace 200 2005-2017, това е практичен промяна аксесоар.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Задните ФонариМатериал : ABS + PMMA + PC Паркинг, лампа : led (червено), Стоп-сигнал : led (червено) Задна светлина : led (бяла) Мигачи : динамичен (кехлибар) и няколко стръмни старта на един клик от лявата и дясната страна на Водоустойчивост : ip67 съдържание на Пакета : Подходящ за крайградски на микробуса Hiace 200 2005-2017 съдържание на Пакета : 2 на задните фенер.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tail Lights
Material:
ABS+PMMA+PC
Parking Light:
LED (Red)
Brake Light:
LED (Red)
Reverse Light:
LED ( White)
Turn Signals:
Dynamic (Amber)
One-click cool start:
Pair of Left and Right Side:
Water-Proof:
IP67
Fitment:
Fit for Hiace 200 Commuter Van 2005-2017
Package List:
2 x Tail Lights: