.

20pcs Ушна Етикет на Жени от Свине, Едър Рогат Добитък, Овце Добитъка Ушна Етикет Монтажни Клещи Безплатна Дубликат на Жени Ушна Етикет на Животните Клещи Дубликат на

20pcs Ушна Етикет на Жени от Свине, Едър Рогат Добитък, Овце Добитъка Ушна Етикет Монтажни Клещи Безплатна Дубликат

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Изработен е от неръждаема стомана, многопластова коване, твърдост далеч надхвърля обичайната нержавеющую стоманаРезервен щифт за клещи за ушни маркери на животните е аксесоар клещи за поставяне на ушни маркери и се използва заедно с тях.Резервен щифт за клещи за ушни birk за животни има широк спектър на приложение и подходящ за повечето клещи за ушни birk.Продуктът е подходящ за свине, едър рогат добитък, овце и други домашни птици.Висока якост, устойчив маркировка, лекота на използване.Изработен е от неръждаема стомана, многопластова коване, твърдост далеч надхвърля обичайната нержавеющую стомана.Резервен щифт за клещи за ушни маркери на животните е аксесоар клещи за поставяне на ушни маркери и се използва заедно с тях.Резервен щифт за клещи за ушни birk за животни има широк спектър на приложение и подходящ за повечето клещи за ушни birk.Продуктът е подходящ за свине, едър рогат добитък, овце и други домашни птици.Висока якост, устойчив маркировка, лекота на използване. Изработен е от неръждаема стомана, многопластова коване, твърдост далеч надхвърля обичайната нержавеющую стомана. Той има широк спектър на приложение и подходящ за повечето клещи за ушни маркери. Висока якост, устойчив маркировка, лекота на използване. Това е аксесоар клещи за поставяне на ушни birk и се използва заедно с тях. Продуктът е подходящ за свине, едър рогат добитък, овце и други домашни животни.Параметри : Състояние : Напълно нов Тип изделия : ушна етикет Материал : неръждаема стомана Цвят : както е показано на снимките Дължина : приблизително 3,3 см./1,2 см (бвп) Тегло : приблизително на 55.0 g са Подходящи за домашни любимци : едър рогат добитък, овце, свине и т. Функция на продукта : Ушна жени, използвани за закрепване на ухото бележки за животното Списък на опаковката : 20 х ушна етикет Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см, с ръчно измерване.Благодаря Ви за вниманието Понимание.Monitorsarenotcalibratedsame,itemcolordisplayedinphotosmaybeshowingslightlydifferentfromtherealobject.Пожалуйста приемете това за стандарт.

Декларирани характеристики

Condition:
Brand New
Item Type:
EarTagPin
Material:
StainlessSteel
Color:
As Pictures Shown
Length:
Approx.3.3 cm/1.2 in (single)
Weight:
Approx.55.0g
Suitable for pet type:
Cattle, sheep, pigs, etc
ProductFunction:
An ear pin used to attach an ear tag to an animal
Package List:
20 x Ear Tag Pin:
Note:
1.Pleaseallow1-3cmerrorduetomanualmeasurement.Thanksforyourunderstanding.:
2.Monitorsarenotcalibratedsame,itemcolordisplayedinphotosmaybeshowingslightlydifferentfromtherealobject.Pleasetaketherealoneasstandard.: