.

ROCKBROS Кормило Огледало за Монтиране на Кормилото на Велосипеди Огледало за Обратно виждане Регулируеми Въртящи Аксесоари За Велосипеди за Безопасност на Велосипе?

ROCKBROS Кормило Огледало за Монтиране на Кормилото на Велосипеди Огледало за Обратно виждане Регулируеми Въртящи Аксесоари

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

★ Сигурност HD издут вид отзад : кормило огледалото за обратно виждане на волана, произведено от висококачествени и издръжливи материали, HD акрилни куполна огледало осигурява ясен преглед и высокопрочную солидна рамка, безопасни и трайни велосипедни огледала волан с кръгла лупа с диаметър от 2,95 инчаТова набъбващо огледало осигурява голям зрителен ъгъл и стабилно изображение. ★ Завъртане на 360 градуса : Това кормило огледало разработен с регулируем завъртане на 360 °, което има широко поле на зрение и се регулира от всеки ъгъл на гледане.Още по-важно, дизайн на ляво и на дясно ви позволява лесно да види всичко, което се намира зад широкото поле се регулира от всеки ъгъл на гледане.Удароустойчив и устойчив на удари; устойчив на климатични влияния; - дълъг живот, лесни за почистване. ★ Ultralight, устойчив на климатични влияния; - дълъг живот, лесни за почистване. ★ Ultralight и здрав : тегло изпъкнали велосипедни огледала, е само на 0,2 паунда (94 g) / бр, те са толкова леки и никога не оказва влияние върху теглото на волана.Въпреки това, вие ще бъдете приятно изненадани от това колко издръжлив е това огледало, на повърхността колоездене огледала изработени от акрил материал, както и инсталационен пръстен за закрепване на основания от алуминиева сплав е по-сигурен и дълготраен.Не се притеснявайте за счупят при падане на мотора. ★ Стабилна инсталация : За разлика от конвенционалните методи за монтаж на други велосипедни огледала, представени на пазара, ние използваме зажимное пръстен от алуминиева сплав, която е по-безопасно и по-трайни.Дори на ухабистых планински пътища, това не се отразява върху стабилен образ в огледалото.Подходящ за велосипедни кормила с диаметър 20 мм-24,5 мм ★ Широко приложение : Подходящ за планински велосипеди, шосейни велосипеди, свободни стаи, подземни велосипеди, хибридни велосипеди, градски велосипеди и т. В наши дни шофьорите се разсейват по телефон или да не обръщат внимание, така че ние, велосипедисти, трябва да бъдат бдителни, колоездене, огледала ROCKBROS осигуряват сигурност с кола, навсякъде.Материал : Акрилно куполна огледало + Пластмасова рамка + Основа от алуминиева сплав.Тегло : около 0,2 паунда (94 g) /бр. с Дължина : около 8,27 инча (21 см).Диаметър кръгли лещи : около 2,95 инча.Подходящ : планински велосипеди, пътни мотори, электровелосипеды, подземните велосипеди, хибридни велосипеди, градски велосипеди и т.

Декларирани характеристики