.

Подмяна на чаши за смесител Nutribullet на 24 унции с панти капак, Чаши с капаци, Съвместими с пасатор-сокоизстисквачка, Nutribullet 600W 900 W, серия 900 Pro (опаковка от 2 броя)

Подмяна на чаши за смесител Nutribullet на 24 унции с панти капак, Чаши с капаци, Съвместими с пасатор-сокоизстисквачка,

BGN 11.39

Сума
Налично за поръчка

[СЪВМЕСТИМОСТ] : Съвместим с пасатор-сокоизстисквачка Nutri Bullet 600 W и Nutri Bullet 900, не е съвместим с Magic Bullet Nutribullet Prime, RX или Nutrininja [ИЗПОЛЗВАНЕТО на ВИСОКА ЧАША] : Тази замяна чаша е предназначена за честа на потребителя и ще продължи цял живот, така ще ви помогне да приготвят любимите си плодови напитки, шейкове, протеинови шейкове и всичко останало.Могат да се мият в съдомиялна машина, извадете и се смесват в една чаша.Насладете се на още по-голямо количество от любимите си плодове и зеленчуци в тази вместительной чаша!. [Характеристики] : флип-надолу капак предоставя удобен за пиене и удобство за преместване - в комплекта са включени уплътнението е гумена, предварително инсталирана на капака, за пълно запечатване, без течове. [ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО] : Строги стандарти за контрол на качеството при сглобяване и тестване.Не е OEM, но качеството отговаря или надвишава стандарт OEM.Лесна инсталация и директен заместител на оригинални части.Спестете много пари на цените на дилърите. [ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗНА ПОДДРЪЖКА] : За промяна на детайл за чаши предоставя гаранция за срок от една година.Ако чашата на миксера веднъж излезе от строя, просто се свържете с нас за подмяна или връщане на парите. [СЪВМЕСТИМОСТ] : Съвместим с пасатор-сокоизстисквачка Nutri Bullet 600 W и Nutri Bullet 900, не е съвместим с Magic Bullet Nutribullet Prime, RX или Nutrininja. [ИЗПОЛЗВАНЕТО на ВИСОКА ЧАША] : Тази замяна чаша е предназначена за честа на потребителя и ще продължи цял живот, така ще ви помогне да приготвят любимите си плодови напитки, шейкове, протеинови шейкове и всичко останало.Могат да се мият в съдомиялна машина, извадете и се смесват в една чаша.Насладете се на още по-голямо количество от любимите си плодове и зеленчуци в тази вместительной чаша!. [Характеристики] : флип-надолу капак предоставя удобен за пиене и удобство за преместване - в комплекта са включени уплътнението е гумена, предварително инсталирана на капака, за пълно запечатване, без течове. [ПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО] : Строги стандарти за контрол на качеството при сглобяване и тестване.Не е OEM, но качеството отговаря или надвишава стандарт OEM.Лесна инсталация и директен заместител на оригинални части.Спестете много пари на цените на дилърите. [ГАРАНЦИЯ И СЕРВИЗНА ПОДДРЪЖКА] : За промяна на детайл за чаши предоставя гаранция за срок от една година.

Декларирани характеристики