.

Големи Картини с Крави, Стенно Изкуство, Селска Къща, Ангъс, Черни Крави, Платно, Боядисване, Принт, Стенен Декор, Домашни Декорации за Всекидневна, Спалня, 20x40 см, В Р?

Големи Картини с Крави, Стенно Изкуство, Селска Къща, Ангъс, Черни Крави, Платно, Боядисване, Принт, Стенен Декор, Домашни

BGN 31.59

Сума
Налично за поръчка

【 Стенен декор крави Ангуса 】 Големи стенни рисунки крави ангусаТози принт с изображение на крава е взето от една от оригиналните серии от картини на художника Томас С "Животни", написани с маслени бои. 【 Качество на стенно изкуство 】 Художествено платно, естествен бял плат от 100% памук, е по-твърда консистенция.Това е изображение на крава, отпечатани върху платно с размери 20х40 см.Използвайте устойчиви на избледняване мастило, цвят, няма поблекнет с течение на времето. 【Gallery Wrapped 】 Всяка монтиране на платно с изображение на крава натянуто и обвити в дебела дървена дограма за създаване на достойни условия на галерия вида.Идва готов за подвешиванию с помощта на бесследных пирони и анкери за вашето удобство. поддържайте стената чисти и спретнати. 【 Идеална украса за дома 】 Това стенно изкуство с участието на кравите е много подходящ за жилища с различни стилове.Дръж го в своя хола, спалнята, кухнята, трапезарията, банята, коридора, на стълбите, офис, хотел, магазин, фермерска къща или всяко друго място на вашия дом!. 【 Уникален избор за подарък】 Той може не само да украсят вашето пространство, но и да стане добър подарък за семейството, приятелите и колегите си.Можете да изпратите тези идеални подаръци високопланинско кравата на рождени дни, абитуриентски бал, Деня на благодарността, Коледа, Нова година и по други поводи.Най-новите технологии на печат позволяват ясно да показва на платното на всеки пиксел.За печат върху платно wall art, използвани устойчиви на избледняване мастило.Ярък цветът не избледнява с времето. * 1 за монтаж на стена платно с изображение на крава. * 1 Опаковка монтажни принадлежности. * 1 Инструкция за инсталиране.

Декларирани характеристики