.

Healeved 10 бр. Силиконов Капачка от Гел За Защита От Артрит При Крекинг, Защитни Облицовки За Гуми, Болка Спусъка, Покритие, Подкрепа за Защита на Пръстите, Ръкави, Освоб?

Healeved 10 бр. Силиконов Капачка от Гел За Защита От Артрит При Крекинг, Защитни Облицовки За Гуми, Болка Спусъка, Покритие,

BGN 3.68

Сума
Налично за поръчка

СЕБСЗащитни маншети за пръстите на : Изработени от многократна употреба на гел, клас А. за Многократна употреба калъфи за отпечатъци : Използвайте този защитен калъф за пръстите, за защита на пръстите от нараняване.Когато ви е необходимо, това може да ви помогне много.Покритие за пръстите на : Гел накладки за отпечатъци, които се използват при разтягане на ставите на пръстите, ревматоиден артрит, тендините, следоперативната грижа за пръстите на краката.Аксесоар за защита на пръстите си : Един размер подходящ за повечето пръстите, като голям, показалеца, средния, безименния и малкия пръст.Против износване защита на пръстите си : подходящи за всеки пръст, удобни за ежедневна употреба, безопасни и практични.

Декларирани характеристики