.

Органайзер за шиене на 46 Мрежи, Двустранен Кутия за съхранение на Конци, Преносим Прозрачен Пластмасов Органайзер за Бродерия и Шевни конци, Мулине, Занаяти, Малки ?

Органайзер за шиене на 46 Мрежи, Двустранен Кутия за съхранение на Конци, Преносим Прозрачен Пластмасов Органайзер за Бродерия

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

1 【Съхранявайте организация】 В тази кутия за съхранение може да се съхранява повечето макари с конци за дома от машини с различни размери.Тази прозрачност, която позволява бързо и лесно да се идентифицират консумативи, съхранявани вътре. 【Трайно качество】 е Изработена от 100% полипропилен, съдържащ не БПА, достатъчно здрав, за да устои на износване.Затвори здраво затваря кутията за конци, съхранение и ред на съдържанието вътре, а така също го предпазва от прах и течности. 【Удобна дръжка за носене】Дръжка и компактна конструкция позволяват да се направи кутия за съхранение на конеца и други шевни принадлежности за практикуване на шиене и малкия бизнес навън, което я прави предпочитан избор за любителите на бродиране. 【Многоцелеви】 Освен за съхранение на рулони с конец, той също така е идеален за съхранение на вышивальных нишки, бобин, бижута, дребни работи, хардуерни продукти, риболовни принадлежности и т. Също така е идеална за демонстрация на малките кукли и играчки машинки. 【Двустранно съхранение】 С всяка страна има 23 отделение (общо 46 офиси) за индивидуално съхранение на макари с конци и други занаяти.Външен размер на кутията е 13 "L x 9,8"W x 3,2" H. Размер на клон е 3,1 (L) x 1,5 (W) x 1,5 (H) инча.Тази прозрачност, която позволява бързо и лесно да се идентифицират консумативи, съхранявани вътре.Всяка страна има 23 отделение (общо 46 отделения).Външен размер на кутията е 13 "L x 9,8"W x 3,2"H. Размер на окото е 3,1 "L x 1.

Декларирани характеристики