.

Seosancn Потребителски Стенни Артистични Щампи върху платно с вашите снимки Персонализирани Декор на стените Индивидуални вашите Сладки Спомени, върху Платно Подаръ?

Seosancn Потребителски Стенни Артистични Щампи върху платно с вашите снимки Персонализирани Декор на стените Индивидуални

BGN 35.94

Сума
Налично за поръчка

【Регулиране на стенно изкуство】 Кликнете върху "персонализиране сега" и следвайте тези указания, за да създадете своите скъпоценни спомениНезависимо от това, дали сте избрали да е весел момент с близки и приятели или красива гледка към вашата ваканция в пътуване, няма да бъдат разочаровани.Можете също така да отпечатате вълнуващ момент, с вашия домашен любимец и да се възползват от предимствата на стена, пълна радост. 【Печат с висока разделителна способност】 Нашите рамки са отпечатани с помощта на подобрена технология на печат, с тънък и ясен печат, ярки цветове, които трудно изчезват.Ние ви препоръчваме да се предоставят на изображения във формат JPEG с резолюция не по-малко от 4 Мегапиксела, за по-добър ефект печат при настройката. 【Лесно да се мотае】 Всеки платно за стена на изкуството идва с метална кука на гърба, лесен за работа, лесен за подвешивается и се сервира.Имаме рамка за различни размери на избор, можете да ги използвате за украса на вашата всекидневна, баня, спалня, кабинет, кухня и т. 【Идеален подарък】 Рамки за снимки с отпечатани върху тях, ценни спомени са подходящи като подаръци.Можете да отпечатате върху тях снимки на двойки, семейни снимки, видове от агент, сватбена фотография или с любимите си домашни любимци.Спомените ще бъдат отличен избор за празнични подаръци. 【Обслужване на първо място】 Ако имате специални изисквания за инсталация, моля, оставете ни съобщение.Всички въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си. 【Регулиране на стенно изкуство】 Кликнете върху "персонализиране сега" и следвайте тези указания, за да създадете своите скъпоценни спомени.Независимо от това, дали сте избрали да е весел момент с близки и приятели или красива гледка към вашата ваканция в пътуване, няма да бъдат разочаровани.Можете също така да отпечатате вълнуващ момент, с вашия домашен любимец и да се възползват от предимствата на стена, пълна радост. 【Печат с висока разделителна способност】 Нашите рамки са отпечатани с помощта на подобрена технология на печат, с тънък и ясен печат, ярки цветове, които трудно изчезват.Ние ви препоръчваме да се предоставят на изображения във формат JPEG с резолюция не по-малко от 4 Мегапиксела, за по-добър ефект печат при настройката. 【Лесно да се мотае】 Всеки платно за стена на изкуството идва с метална кука на гърба, лесен за работа, лесен за подвешивается и се сервира.

Декларирани характеристики