.

Лилаво, Лилаво Сиво и Бяло Ретро Реколта Вдъхновяващи Правила пране Декоративен Стенен Артистичен Декор, Украса за пране Пране Сортиране, Сгъване Железни Щампи Пл?

Лилаво, Лилаво Сиво и Бяло Ретро Реколта Вдъхновяващи Правила пране Декоративен Стенен Артистичен Декор, Украса за пране

BGN 2.33

Сума
Налично за поръчка

Комплект размери : 4 бр Набор от артистични щампи - всеки отделен принт е с размери 8 "х 10". Рамка и на тепиха В комплекта не са включени, но са само за демонстрация.Лилаво-сиви и бели щампи за дрехи създават уникален дизайн / абстрактно художественото оформление.Също така се предлага в Червен и тъмно-сини цветове.Всеки комплект за печат включва сортиране, днес Пране, утре е Последната гънка и гладене, ха-ха.ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК! - Ще се превърне в идеален подарък за рожден ден, Коледа и други празници.Ще бъде специален подарък за мама, баба, най-добрата ти приятелка, жена, сестра или всеки, който би искал да украсят пералня.Ще се радвате на ТОЗИ ДИЗАЙН, запознайте се с нашата пълна избор на кухненски щампи и спалното бельо в A Luxe Home. форма на продукта : правоъгълна.Комплект размери : 4 бр. Набор от артистични щампи - всеки отделен принт е с размери 8 "х 10". Рамка и на тепиха В комплекта не са включени, но са само за демонстрация.Лилаво-сиви и бели щампи за дрехи създават уникален дизайн / абстрактно художественото оформление.Също така се предлага в Червен и тъмно-сини цветове.Всеки комплект за печат включва сортиране, днес Пране, утре е Последната гънка и гладене, ха-ха.ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК! - Ще се превърне в идеален подарък за рожден ден, Коледа и други празници.Ще бъде специален подарък за мама, баба, най-добрата ти приятелка, жена, сестра или всеки, който би искал да украсят пералня.Ще се радвате на ТОЗИ ДИЗАЙН, запознайте се с нашата пълна избор на кухненски щампи и спалното бельо в A Luxe Home. форма на продукта : правоъгълна.Този комплект за пране на бельо от 4 дисциплини от A Luxe Home - перфектният декор на стените, която ще даде уникален и елегантен вид на всяко помещение за съхранение на бельо или подсобному залата.Всеки продукт е изключителен индивидуален дизайн и художествена работа, отпечатана на висококачествена плътна матирана хартия премиум-клас с устойчиви на избледняване мастило.Тези артистични комплекти за миене, битови помещения и съхраняване на неща с весели, необикновени, вдъхновяващи фрази ще допълнят вашата пералня или прачечный елемент и ще добави декоративен дизайнерски завършек.Купете си тези артистични щампи за себе си или като вежлив подарък (в нов дом, рожден ден или дори в знак на благодарност) за някой особен човек- мама, майки, баби, приятели, съпруги, дъщери, сестри, лели, закон, учители или всеки, който би искал да се прослави и да обновите своя перално помещение или килер.

Декларирани характеристики