.

Кърпи Кърпи за баня, Кърпи За Жени, Мъже, Дебели Кърпи за Баня, Мека Удобно за Възрастни, Плажна Кърпа, впитывающее вода Кърпа (Цвят: C Размер: Голям)

Кърпи Кърпи за баня, Кърпи За Жени, Мъже, Дебели Кърпи за Баня, Мека Удобно за Възрастни, Плажна Кърпа, впитывающее вода Кърпа

BGN 3.00

Сума
Налично за поръчка

Лесен за употреба на кърпа, която може да се измива и използва многократно, стотици пътиУниверсална кърпа - може да се използва като банного кърпи при къпане.Тя може да се използва като кърпа за фитнес или йога във фитнес залата или у дома.Лесен за грижи - може да се пере на ръка или в машината.Продукт : Кърпи за лице, кърпи за баня, Кърпи за баня, Кърпа за миене, Луксозен комплект кърпи. Лесен за употреба на кърпа, която може да се мие и да се използва отново стотици пъти.Универсална кърпа - може да се използва като банного кърпи при къпане.Тя може да се използва като кърпа за фитнес или йога във фитнес залата или у дома.Лесен за грижи - може да се пере на ръка или в машината.Продукт : Кърпи за лице, кърпи за баня, Кърпи за баня, Кърпа за миене, Луксозен комплект кърпи. По-лесно и по-мек от обикновените кърпи.Идеален за къпане, бивакуване на открито, плуване, спорт, йога и пътувания.。 лесен за употреба на кърпа, която може да се перат и да се използват стотици пъти.Универсална кърпа - може да се използва като банного кърпи при къпане.Тя може да се използва като кърпа за фитнес или йога във фитнес залата или у дома.Лесен за грижи -може да се пере на ръка или в машината.Продукт : Кърпи за лице, кърпи за баня, Кърпи за баня, кърпа за миене, Луксозен комплект хавлии за баня Цвят : бяло, кафяво, сиво, лилаво.Синьо материал : хлопок1 бр. Кърпа за лице : 40*80 cm x 1 бр. кърпи за баня 150g1 Pc : 80*160cm X1 Piece. Комплект кърпи 800g3 Pcs : 33x33x1 бр, 40*80 cm x 1 бр, 80*160 cm x 1 бр. Допуска се грешка при ръчно измерване на 1-3 виж 2. Различните монитори показват различни цветове, така че цветовете могат да се различават малко от реалните цветове. Размер в различните страни е различен, моля, проверете преди пускането на поръчката.Пакетът включва : 1 * кърпи за баня.

Декларирани характеристики