.

Постелки за баня с сладко малко Куче, Тема Кучешки Лапи във формата на животно, Добре Дошли, декори за подложка, Без Коприна, Моющийся Подарък за Любителите на Кучет?

Постелки за баня с сладко малко Куче, Тема Кучешки Лапи във формата на животно, Добре Дошли, декори за подложка, Без Коприна,

BGN 11.68

Сума
Налично за поръчка

★ 【Материал】 : Този забавно килимче за баня със сладък куче е изработен от висококачествен материал от микрофибър, а нескользящий мат с ТПЭ-материал отзад осигурява максимално сцепление и предотвратява подхлъзване ★ 【Характеристики】 : Този забавно килимче за баня кучето бързо поглъща влагата от вашите мокри краката си след душ.Той абсорбира влагата по-бързо, отколкото други обикновени половики. ★ 【Размер】 : Този ретро подложка за кучета малки размери - 16 X24 инча.СЪВЕТИ : Подложка за вана ще бъде трудно за транспортиране.Когато го получите, на него могат да се появят гънки.След 3-5 часа гънка ще изчезне. ★ 【Лесно почистване】: Тази подложка за къпане на кучета трябва да се почистват с мек почистващ препарат и перална машина със студена вода.Не отбеливайте, не гладьте и да не се излага на сухо почистване.Не използвайте омекотители кърпа или сухи дрехи.При измиване е най-добре да използвате торба за пране. ★ 【Използването на】 : Постелки за баня от кучета също могат да бъдат използвани в спалните, коридори, офиси, хотели, училищни и семейни входове, комодах, детски бани и в други случаи.Тя може да се използва като идеален подарък за Коледа, сватба, ден на бащата, ден на майката, Ден на Свети Валентин, деня на благодарността и деня на раждане.Характеристики на продукта:Подложка за баня с шарките на сладък кученце /подложка за вана/килимче за детската стая. Материал : микрофибър и каучук. Размер : 16 "x 24" (40 cm x 60 cm).Употреба : баня, спалня, всекидневна, детска стая, половики, балкон, веранда и т. Чистотата : да се мие в колата.Пратката включва : 1 х Мат с шарките на сладък кучета.

Декларирани характеристики