.

Teerwere Лесна количка за пазаруване от алуминиева сплав, сгъваема Водоустойчива чанта с принтом райе, кошница за пазаруване, стена за Катерене количка на 2 колела, Сгъ?

Teerwere Лесна количка за пазаруване от алуминиева сплав, сгъваема Водоустойчива чанта с принтом райе, кошница за пазаруване,

BGN 1.00

Сума
Налично за поръчка

Идеален за млади и възрастни хора, удобен начин да се купуват храни и да се движи, дръжка за по-лесно дърпане / бутане с завязками се затваря за защита на съдържаниетоНашата количка за пазаруване е идеален както за младите, така и за възрастните хора и предлага по-сигурен и удобен начин да пазаруват и да пътуват.Изработена от алуминиева сплав, тази сгъваема количка за пазаруване е лесна и в същото време здрава. Рамката също така може да се използва самостоятелно като транспортна количка или многофункциональную количка за багаж.Услуги : Ние ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси в рамките на 24 часа.Кошница за пазаруване и лесно се сгъва, и в затворени като тя заема много малко място, размер (тяло) 87*30*14 виж Материал, който предпазва от атмосферни влияния, се запазва съдържанието на сухо от дъжд, сняг и други сили на природата. Тази лека количка на колела е отличен помага на възрастните хора в техните пътувания на пазара благодарение на мека ергономична дръжка-възглавница, която намалява натоварването на ставите.Лесно съберете своята количка : 1. Продължавайте да натискате бутона в центъра на колелата, за да се съберат на колела. След това съберете в чантата си.Пратката включва : 1x Тележка1х Сумка2х колела Материал : Алуминиева сплав, плат Оксфордцвет : синьо, червено, жълто Тегло : 1,2 кгРазмер (тяло) 87*30* 14 виж Обърнете внимание : 1. Цвят може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор. Моля, позволете отклонение в измерването, поради ръчно измерване. Благодарим ви за разбирането и приятно пазаруване!.

Декларирани характеристики