.

8-инчов Шлифовъчни Дискове с куки и вериги, Флокированная шкурка от алуминиев оксид Крупностью 2000 за Случайна Орбита wheelhead машина 10 бр.

8-инчов Шлифовъчни Дискове с куки и вериги, Флокированная шкурка от алуминиев оксид Крупностью 2000 за Случайна Орбита wheelhead

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

[РАЗМЕР] шлифовъчни дискове с диаметър 8 инча с шкурка 2000, подходящи за употреба със случайна орбита wheelhead машина [НЕЩА] - Изработен от устойчив материал, алуминиев оксид, скрепленного смола, подходяща за бързо рязане и получаване на гладка повърхност на вашия продукт.Използва антистатическое средство за засаждане на пясък, произведени от устойчиви на топлина и влагостойкого материал. [ТРАЙНОСТ] - Рамка с плетене на една кука и линия бързо и лесно да се заменя с добра адхезия гарантира, че шкурка не се плъзга по време на работа.Основата е водоустойчив и притежава продължителни експлоатационни характеристики. [ФУНКЦИЯ] - За сухо употреба.Стеаратное покритие притежава свойства, защита от запушване и разтоварване, което подобрява производителността и намалява разхода на материал. [ПРИЛАГАНЕТО на] - Широко се използва за шлифоване и полиране на метални и неметални материали с различна сложна повърхност, включително алуминиеви сплави, твърда дървесина, изкуствен камък, пластмаса, стъкло и др.Отличен за премахване на боя, полиране и дървообработване.Шлифовъчни дискове с куки и вериги се използват в производството на дървени мебели, домашен ремонт, поддържане или промишлена употреба. Независимо от това, дали сте професионалист или любител на diy, тези шлифовъчни дискове са съвместими с обичайната си орбита wheelhead машина.Параметри : Размер : 2000 Зернистостиаметр : 8 "Материал : окисленный алуминий Характеристики : Задната част на обръч и линия Цвят : кафяв съдържание на Пакета : 10 бр. шлифовъчни дискове с плетене на една кука и линия.

Декларирани характеристики