.

Професионален Комплект Четки За грим на очите Yuwaku 6шт Четки За грим очна линия за Вежди Сенки За очи Козметичен Комплект Четки (Бял)

Професионален Комплект Четки За грим на очите Yuwaku 6шт Четки За грим очна линия за Вежди Сенки За очи Козметичен Комплект

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

Двойна ъглова пискюл за вежди x 1 Ъглова четка x 1. Конусовидна четка x 1. Голямата плоска четка x 1. Голяма четка за сенки (от косата на пони) x 1. Малка четка за сенки (от косата на пони) x 1. Различни форми и размери плавниците ви позволяват да създавате разнообразна красив грим на очите!.Изработен е от дебела вълна пони и мека и плътна на синтетика.когато, не дразни кожата, подходящ дори за най-чувствителната кожа.Предназначени за начинаещи гримьори и ентусиасти.Осигурява продължителна употреба.Ще ви осигури по-меко и комфортно усещане за допир и отлична способност да задържа без приплъзване.Професионален дизайн на форми с полиран наклони в комбинация с матова бяла дръжка не се плъзга и лесно да се запази в продължение на дълго време.Отличен за потеющих ръце. Изплакнете четината на четката под топла течаща вода.Нанесете малко количество мек шампоан или почистващо средство за четки за щетину и разбийте до получаване на лека пяна. Изплакнете обилно щетину под течаща вода.Продължавайте да се мият, докато на кисточке няма да остане без цвят. Внимателно стиснете структури, за да премахнете излишната вода, чисти кърпи или кърпа. Естествено изсушаване на въздуха, се препоръчва да се мие веднъж на всеки три седмици.Чудесно както за начинаещи, така и за професионални майстори, тъй като те са лесни за използване и отлични по качество на достъпна цена, както и пълен асортимент ще ви позволи да запазите грима.Идеален подарък за майки, съпруги, приятелки!.Тъй като четки трайно запечатани в опаковка, препоръчваме ви, измийте ги с малко шампоан и вода, за да се отървете от миризмата при първото използване.

Декларирани характеристики