.

Кобе® Химикалки с Върха на Стилуса, 6 Броя Подвижни Химикалка Химикалка 1.0 mm, Със Средна точка, Гладка Дръжка За Писма, Черно Мастило, Метална Дръжка, Стилус, Добра Пи?

Кобе® Химикалки с Върха на Стилуса, 6 Броя Подвижни Химикалка Химикалка 1.0 mm, Със Средна точка, Гладка Дръжка За Писма, Черно

BGN 0.33

Сума
Налично за поръчка

【Химикалка дръжка с върха на стилуса】 В комплекта са включени 6 броя цветни чекмеджето на химикалки с върха на писалка за сензорен екранМожете да използвате тези хубави химикалки, за да си водите бележки на хартиен носител и на екрана на вашия телефон или таблет.Конструкция ръкохватка с двоен пръстен може да увеличи силата на триене и предотвратяване на вашето спад при улавяне. 【Гладко писане на】Химикалка химикалка с черно мастило, има съвет, състоящ се от куршуми с диаметър от 1 мм, което улеснява използването на химикалка-стилус и осигурява невероятно гладка и интензивен процес на писане или рисуване; Тя плавно се пише на повечето повърхности и е идеален за ежедневна употреба. 【Високо качество】 Тънък корпус писалка изработен от устойчив алуминий, е трайна и е трайна.Мат текстурирани повърхност на корпуса придава красива химикалка дръжката уникален и престижен вид, а вътре в корпуса дръжка се използва еластична пружина, която осигурява по индукция при всяко натискане. 【Лесно да носите със себе си】 Удобна конструкция затягане позволява надеждно закрепване на слайд-изложени на химикалката към книгата, блокноту или чанта, лесно да носите със себе си, без да се притеснявате за загуба; сгъваем дизайн, внимателно натиснете капачката, и в края на дръжките автоматично се прибира. 【Деликатен подарък】 : Тези писалки за писане - идеални подаръци за гости книга на конвенции, търговски изложения, партита и много други.Идеално за училище, офис и семейна употреба. 【Химикалка дръжка с върха на стилуса】 В комплекта са включени 6 броя цветни чекмеджето на химикалки с върха на писалка за сензорен екран.Можете да използвате тези хубави химикалки, за да си водите бележки на хартиен носител и на екрана на вашия телефон или таблет.Конструкция ръкохватка с двоен пръстен може да увеличи силата на триене и предотвратяване на вашето спад при улавяне. 【Гладко писане на】Химикалка химикалка с черно мастило, има съвет, състоящ се от куршуми с диаметър от 1 мм, което улеснява използването на химикалка-стилус и осигурява невероятно гладка и интензивен процес на писане или рисуване; Тя плавно се пише на повечето повърхности и е идеален за ежедневна употреба. 【Високо качество】 Тънък корпус писалка изработен от устойчив алуминий, е трайна и е трайна.Мат текстурирани повърхност на корпуса придава красива химикалка дръжката уникален и престижен вид, а вътре в корпуса дръжка се използва еластична пружина, която осигурява по индукция при всяко натискане.

Декларирани характеристики