.

Топ Trenz Sticky Bubble Blobbies - Плюшени играчки-неспокойни за деца. Страхотен набор от Светещи играчки за момчета и момичета. Малко Докосване на топката За облекчаване на стр?

Топ Trenz Sticky Bubble Blobbies - Плюшени играчки-неспокойни за деца. Страхотен набор от Светещи играчки за момчета и момичета.

BGN 2.00

Сума
Налично за поръчка

Опъвайте му, сжимайте, слагайте в купчина и се включете!Най-доброто време за непосед с този набор от тиня stress топка fidget setТази сензорна играчка е идеалният начин да се освободите от стреса, без да се отклонява при този ръце!.Тази мека играчка-непоседа с мехурчета никога не губи своята лепкавост, независимо от това, колко неща ти я отнеме!Просто ги измийте с вода и сапун, за да не централната банка към стената или тавана.Изработена от устойчив на счупване материал, тази лепкава играчка-непоседа има висока устойчивост, независимо от това, как се подбрасываете.Тези чувствителни на допир топки - най-добрите играчки-неспокойни за деца с ADHD.Тази играчка за облекчаване на тревожност - забавен подарък за рождения ден и класна парти.Този докосване на топката и ще се превърне в подходящ подарък за деца, юноши и хора с тревожно разстройство и ADHD.Тази топка-непоседу идеално можете да вземете с вас където пожелаете!Малки, леки и удобни в переноске, тези пухкави топки - идеална светещ в тъмното играчка-непоседа, която може да вземете със себе си навсякъде. Малки играчки-неспокойни, които правят едно голямо изявление.Тези играчки за облекчаване на стреса - перфектно докосване на топката за всички!Хвърли го на пода, стената или тавана, и този лепкава топка за облекчаване на стреса никога не се разваля!Стиснете го толкова пъти, колкото можете, и той винаги ще се връщат към първоначалната си форма.Неговата лепкавост никога няма да изчезне, просто изплакнете с вода, и той ще се върне в първоначалното си състояние.Идеална играчка е безопасна за деца и възрастни.Тази играчка-непоседа поглъща слънчевата светлина, създавайки по-добри нощни светещи топки, които може да се играе дори и с настъпването на тъмнината.Идеален подарък за деца, юноши и възрастни.Дайте им като подаръци за рожден ден, великден, кошници и подаръци за Свети Валентин за деца.Неговата малка форма позволява лесно да го вземе със себе си навсякъде.Тази малка топка за облекчаване на стреса - страхотна играчка-непоседа за облекчаване на стреса в училище и офис.

Декларирани характеристики