.

90 Градуса Позиционирующие Квадрати, 4шт на 7.1-инчов Правоъгълна Скоба, Ъглова Скоба От Алуминиева Сплав L-Тип, Дървообработващи строително дърводелски Битумен Инст?

90 Градуса Позиционирующие Квадрати, 4шт на 7.1-инчов Правоъгълна Скоба, Ъглова Скоба От Алуминиева Сплав L-Тип, Дървообработващи

BGN 53.83

Сума
Налично за поръчка

【Стяга под прав ъгъл от 90 градуса】 квадратен комплект обработена алуминиева сплав и неръждаема стомана, на повърхността на анодирована отново, устойчиви на корозия, не е лесно да избледняват и изключително фина работа срок на услугата ще продължи с години. 【Уникален дизайн】 : Правоъгълни скоби са L-образен дизайн с лазерно гравиран, те са разположени отпред и отзад за удобство на измерване, точност и удобство на четене.Има два вида везни : скала на 7.1 инча и скала 180 mm. От двете страни на правоъгълен затягане разполага с по 6 дупки и усилие на затягане е по-силна. 【Широко се използва също е отличен дърводелец】Предимство на 7.1 инча в сравнение с 5,5 е, че той е подходящ не само за изграждане на малки по размер, но и за различни големи професионална работа.Този набор от затягане тела под прав ъгъл, предназначени за закрепване към клетки, рамам за картини, прибира го, рамка, полочным и шкафове с 90-градусным сварным шев и за външни ъгли.Това е най-добрият избор за дървообработване. 【Лесна употреба】 Битумен инструмент за дърводелец по също е отличен дърводелец поставете квадрат на ъгъл на два изходни материали, които трябва да се изравнявам и закрепете с помощта на набор от щипки. идеални ъгли 90 °, лесни за употреба и няма да навредят на крехки режещи инструменти, просто поставете квадрат на ъгъл на две парчета, за да се приведе в съответствие и осигуряване на набор от щипки. 【Гаранция две години-100% 】 : Опаковка : 4 * позиционирующие квадрати (7,1 "x 7,1"/180 мм x 180 mm), 8 * скоби, 2 * ръкавици.Купувайте със сигурност, ако не сте доволни от него стока по всяко време в продължение на две години от датата на покупката, ние ще предоставим на връщане или подмяна. Стяга под прав ъгъл 90 градуса. Квадратен комплект обработена алуминиева сплав и неръждаема стомана, на повърхността на анодирована отново, устойчиви на корозия, не е лесно да избледняват и изключително фина работа. срок на услугата ще продължи с години.1 инча в сравнение с 5,5 е, че той е подходящ не само за изграждане на малки по размер, но и за различни големи професионална работа.Този набор от затягане тела под прав ъгъл, предназначени за закрепване към клетки, рамам за картини, прибира го, рамка, полочным шкафове, при заваряване под ъгъл 90 градуса и за външни ъгли. 90 градуса позиционирующие квадрати правоъгълна скоба, дървообработващи инструменти, за ъглов затягане на квадратен инструмент, лесен за употреба и няма да навреди на крехки на режещи инструменти.

Декларирани характеристики