.

2 ЕЛЕМЕНТА Черен Калъф За Откидывания Облегалката на столчето за кола, Защитни Покривала за Деца, Малки Кучета, за Защита на столчета за автомобил, Прозрачна Седалк?

2 ЕЛЕМЕНТА Черен Калъф За Откидывания Облегалката на столчето за кола, Защитни Покривала за Деца, Малки Кучета, за Защита на

BGN 2.67

Сума
Налично за поръчка

100% чисто нов и високо качествоседалка fit for оборудвано възглавница за главите на почти всички модели автомобили.Лесно протирается, защитни облицовки на облегалката на седалката за деца, детски кученце царапаются и ранени, мръсотия, запачканы.Много лесно се установява и отстранява в случай на драскотини по вашите автомобилни седалки.Внимателно се закрепва отдолу, за да поддържа колата си чиста и в добро състояние. Заглавие : Защитни облицовки на облегалката на автомобилни седалки Комплект : може да се използва само за модели автомобили, които възглавница останалите главата може да бъде отделена от седалката.Материал : сверхпрочный прозрачна пластмаса Цвят : прозрачен черен или прозрачен синьо Размер : 665 мм (макс. Д) x455 мм (макс. W)/26,1 "х 17,9" Опаковка : 2 бр. черен защитен калъф за облегалката на столчето за кола за деца, подложка за почистване от кал.

Декларирани характеристики